System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Sådan undgår du tøjkriser i fremtiden

Der er ikke noget mere frustrerende end at stå om morgenen og have tøjkrise. Det tager hurtigt lang tid, og det er en træls start på dagen.

Undgå tøjkrise <i>-</i>

Undgå tøjkrise -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Heldigvis findes der tips til, hvordan du undgår tøjkriser i fremtiden. Eller i hvert fald til hvordan du gør det nemmere for dig selv at vælge tøj om morgenen.

Hav din basisgarderobe i orden

Det er en stor hjælp med en god basisgarderobe. Det kan være rigtig lækkert med en masse farverige eller mønstrede skjorter, accessories, jakker m.m. Men hvis ikke du har nogle gode basisting i din garderobe, du kan kombinere det med, så opstår der nemt en tøjkrise.

Et par sorte bukser, en hvid t-shirt, en grå sweatshirt o.lign. er alt sammen ting, du nemt kan kombinere med andet i dit tøjskab. Derfor har du altid noget at tage på, hvis din basisgarderobe er i orden.

Når det kommer til basisting i din garderobe, så er det som regel værd at bruge lidt ekstra på god kvalitet. Det er nemlig noget, du bruger meget og som gerne må være både behageligt og holdbart. Derfor er det også værd at lede lidt længere efter nogle ting, der er af god og lækker kvalitet i stedet for at tage det første og bedste.

Overvej dine køb grundigt

Du kender helt sikkert følelsen af, at dit tøjskab egentlig er helt fyldt, men at du stadig føler, at du ikke har noget at tage på.

Hvis du ofte har det sådan, så kan det være, at du skal overveje at begynde at shoppe lidt anderledes. Det er nemlig træls at have en masse tøj hængende, som du faktisk ikke har lyst til at tage på.

Derfor er det en god idé at overveje dine køb grundigt hver gang. Så når du står og overvejer at købe et stykke tøj, så kan du spørge dig selv:

  • Klæder dette stykke tøj min krop?
  • Kan jeg kombinere dette stykke tøj med mere end 3 andre ting i min garderobe?
  • Kan jeg se mig selv gå i dette stykke tøj til hverdag?
  • Føler jeg mig godt tilpas i dette stykke tøj?

Hvis du spørger dig selv om lignende spørgsmål, så får du hurtigt en idé om, hvorvidt det faktisk er et godt køb eller ej. Du kan nemlig sagtens finde en smart og anderledes trøje, som er fed, men som du faktisk ikke helt kan se dig selv gå i til hverdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;