900 til høvdingebold i Arena Nord

Elever fra fem skoler samlet til festlig dag som led i landsdækkende turnering

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:900 elever fra fem af kommunens skoler var forleden samlet til en dyst i høvdingebold i Arena Nord. De 320 af eleverne - fra 4. og 5. klasserne - var på banerne, mens resten udgjorde glade og højråbende og -springede heppekor.

Det var Nordstjerneskolen, der havde påtaget sig opgaven med at arrangere stævnet, der var et led i en landsdækkende turnering i høvdingebold og som afvikles i samarbejde med Dansk Skoleidræt.

Senere holdes et landsdelsstævne i Ålborg og landsmesterskaberne afvikles live i Ramasjang studiet i København.

- Nogle klasser stillede i stærkeste opstilling, mens andre havde lagt vægt på det sociale aspekt. Det var dog klart, at alle gik på banen for at vinde, fortæller lærer Ricky Gade fra Nordstjerneskolen.

Lige så vigtig var opgaven med at bakke op og heppe fra resten af klassen. Arena Nord genlød af kampråb og slagsange.

9. klasserne på Nordstjerneskolen tog også deres opgave som myndige og ansvarlige dommere meget alvorligt.

Udover Nordstjerneskolen deltog Frydenstrandskolen, Privatskolen. Hørby-Dybvad Skole og Sæbygårdskolen. 32 hold var tilmeldt turneringen, der blev indledt med en peptalt til de voksne om, at stævnet skulle være en god og hyggelig dag for alle. Og det blev det.

To hold - fra henholdsvis 4. og 5. klasse på Nordstjerneskolen - var ligeværdige og får begge lov at deltage i landsdelsstævnet i Ålborg. I finalen var det dog 5. klassen, der løb med sejren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.