AaB-kaptajn: Måske for meget respekt for Brøndby

Rasmus Würtz ærgrede sig over den dårlige start i nederlaget mod Brøndby

Arkivfoto: Martin Damgård

Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:Et mål allerede efter otte minutters spil blev skæbnesvangert for AaB, da nordjyderne søndag aften tabte med 1-0 hjemme på NORDJYSKE Arena til Brøndby.

Og ifølge AaB-anfører Rasmus Würtz var Kamil Wilczeks føringsmål et resultat af en skidt start på kampen for hjemmeholdet.

- Vi må erkende, at vi kom skidt fra start. Vi var selvfølgelig forberedte på, at Brøndby ville komme ud med et højt og hårdt pres, men måske havde vi i virkeligheden for meget respekt for dem fra start. Vi stressede for meget og forsømte at være rolige, og det var med til at give dem en god start, siger Rasmus Würtz.

AaB kom dog bedre med, som kampen skred frem, og både Christian Bassogog og Thomas Enevoldsen kom frem til store chancer, inden Brøndby mod kampens slutning vadede i store målchancer.

- Vi producerede de chancer, man kan forvente i sådan en kampe, men desværre manglede vi skarpheden. Til sidst får Brøndby nogle store chancer, fordi vi satser offensivt, og samtidig går vi måske lidt døde til sidst, analyserede Rasmus Würtz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.