AaB-træner: 99.9 procent afgjort

Vi skal til Brugge og have et resultat, siger Kent Nielsen

Kent Nielsen uddelte roser til Nicklas Helenius, men anerkender også, at AaB mangler den skarphed, der skal til, hvis man vil vinde europæiske kampe. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Kent Nielsen uddelte roser til Nicklas Helenius, men anerkender også, at AaB mangler den skarphed, der skal til, hvis man vil vinde europæiske kampe. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:AaB-træner Kent Nielsen havde ingen undskyldninger, efter AaB torsdag aften tabte med 3-1 til danskerdræberne fra Club Brugge. På pressemødet efter kampen erkendte han klart, at AaB havde tabt til et bedre hold.

- Vi må erkende, at Brugge bare er rigtigt gode. Vi synes egentlig, at vi er godt med i starten, og vi får også skabt nogle muligheder. Men målet til 1-0 slog for alvor luften ud af os, og da de så scorer til 2-0 meget kort efter, så bliver det virkelig op af bakke. To mål så hurtigt efter hinanden er virkelig svært at komme over, siger AaB-træneren, der nu forståeligt nok kalder belgierne for storfavoritter.

- Vi må jo nok sige, at de er 99. - og så må du selv bestemme, hvor mange decimaler du vil sætte derefter - procent favoritter. Men for os handler det nu om, at vi skal til Belgien og gå efter et godt resultat. Vi skal have point på kontoen og levere en gedigen indsats. Går vi ind med den indstilling, så kan vi jo håbe, at det fører til noget positivt, siger AaB-træneren, der trods nederlaget glædede sig over en god indsats fra sin spydspids Nicklas Helenius.

- Han viser, at han igen er kommet i målform. Han scorede 4 mål i træningskampene og kommer på måltavlen igen i dag. Og generelt leverer han en god indsats med bolden og også en fremragende afslutning med venstre ben. Omvendt må vi så også sige, at det er den slags chancer, man skal score på, hvis man vil vinde i europæisk fodbold. Og der er forskellen, at Brugge er i stand til det, siger AaB-træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.