Helenius: Modstanderen var klart bedre

Nicklas Helenius tror ikke, at AaB kan spille sig videre nu

Nicklas Helenius scorede på straffe efter 71 minutter. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Nicklas Helenius scorede på straffe efter 71 minutter. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Nicklas Helenius fandt atter vej til netmaskerne, da han scorede på straffe i aftenens kamp. Desværre var scoringen blot en reducering til 1-3 mod belgiske Club Brugge, der gjorde det onde mod de bolsjestribede.

- Jeg vil gerne snart score på noget andet end straffe. Målet betyder ikke så meget lige nu. Jeg er mest skuffet over resultatet. Det var ikke, hvad vi havde håbet på i dag, siger den lange angriber.

Han havde i anden halvleg også et godt forsøg med venstrebenet fra distancen, men måtte se afslutningen suse over fjerneste målhjørne.

- De er bedst ni ud af ti gange

Helenius var ikke tilfreds med det spil AaB leverede - særligt i første halvleg.

- De straffer os på de fejl, vi laver, og kunne måske have straffet os endnu mere. Vi har svært ved at finde tempoet i kampen og finde roen med bolden. Vi skal have minimeret boldtabene, siger Nicklas Helenius og fortsætter:

- Men vi må også erkende, at det var en klart bedre modstander i dag. Det vil de nok også være ni ud af ti gange. Det er et dygtigt hold, siger han.

Går nok ikke videre

Han og resten af truppen skal i næste uge en tur til Brugge for at spille returkamp i håb om at gå videre. Det kræver som minimum tre AaB-scoringer.

- Vi går med stor sandsynlighed ikke videre. Men vi skal ikke bare gå ned og lægge os. Vi er nødt til at give dem modstand og spille en god kamp, siger lejesvenden fra Aston Villa.

Inden returkampen skal AaB dog spille forårets første Superligakamp. Det er på søndag, hvor Brøndby gæster NORDJYSKE Arena.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.