AaB var chanceløse i Brugge

Det blev ikke til et Europa League-mirakel for AaB, der tabte 3-0 i Belgien

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRUGGE:AaB kom aldrig i nærheden af at levere det håbede mirakel, da de torsdag aften spillede returkamp mod Club Brugge i Europa League.

Efter at have tabt 3-1 på hjemmebane i den første kamp i 1/16-finalerne skulle AaB score tre gange i Belgien for at gå videre, men sådan blev det ikke, for belgierne lukkede kampen endegyldig med målet til 2-0 efter godt en times spil, da Obbi Oularé slog til på en kontra efter et boldtab af Andreas Bruhn.

Ruud Vormer stak bolden frem til den store angriber, der ilede mod mål, hvor han sikkert sparkede den forbi Nicolai Larsen.

Hurtig føring

Brugge åbnede også kampen bedst, efter AaB ellers fik en stor chance på et hjørnespark, hvor Kenneth Emil Petersen pludselig stod fuldstændig udækket. Men han fik ikke ordentligt ram på bolden, og så gik der i stedet ikke mange minutter, før hjemmeholdet kom på 1-0.

Andreas Bruhn tabte bolden, og så gik det stærkt. Victor Ilor Refaelov spillede en forrygende indenomsaflevering til Victor Vazquez, og så prikkede han den elegant forbi Nicolai Larsen.

Taktisk dræbte det kampen en smule, for nu skulle Brugge ikke så meget, og AaB ville ikke satse for meget i frygt for at få en snitter.

Drev totalt gæk

Nordjyderne startede dog mere friskt op efter pausen, hvor Nicolaj Thomsen brillerede med flere gode dybe stikninger. Men Thomas Enevoldsen fik for skarp en vinkel to gange, mens Andreas Bruhn sparkede forbi bolden på den pænt store chance i feltet.

3-0 blev det også til hjemmeholdet, der i den situation drev totalt gæk med AaB-defensiven, og til sidst kunne Boli Bolingoli-Mbombo score til 3-0 efter at have sat to forsvarere af med en sparkefinte.

Dermed endte AaB med samlet at tabe med 6-1 til det belgiske mandskab, der simpelthen bare var en klasse bedre og nu har slået tre danske hold ud af Europa i denne sæson.

AaB kan dog glæde sig over, at man som eneste danske hold var med i de europæiske turneringer efter nytår.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden