Brugge bedre på mange parametre

Kenneth Emil Petersen bøjer sig for overmagten

AaB’erne i frisparksmur. Her scorede Bruggge ikke, men de var igen det klart bedste hold. Foto: Martin Damgård

AaB’erne i frisparksmur. Her scorede Bruggge ikke, men de var igen det klart bedste hold. Foto: Martin Damgård

BRUGGE:AaB blev sendt ud af Europa League med samlet 6-1 af belgiske Club Brugge, efter belgierne torsdag aften sejrede med 3-0 på hjemmebane.

Efter 3-1 i det første opgør var det i forvejen en næsten umulig opgave for nordjyderne, og Brugge viste igen, at de er det bedste hold.

- Vi må bare erkende, at det er forskellen på toppen af belgisk fodbold og subtoppen af dansk fodbold. De er bedre på så mange parametre. Det er i spillet på banen, det er fysisk, det er faciliteterne, og det er også hvad de hver især får puttet i lønningsposen, siger forsvarsspilleren Kenneth Emil Petersen.

Skulle have scoret

Han fik ellers muligheden for at give AaB en drømmestart, da han pludselig stod helt udækket på et godt hjørnespark fra højresiden, men han fik slet ikke træf på bolden, og i stedet gik der ikke mange minutter, før belgierne havde bolden i nettet.

- Det er meget ærgerligt. Det kunne virkelig have givet os en drømmestart, og i Aalborg havde vi jo også en pæn chance for at komme foran meget tidligt i kampen. De chancer skal man score på, hvis man vil være med på det her niveau, siger forsvarsspilleren.

Samlet set kan han dog glæde sig over et sjovt europæisk eventyr.

- Det har været en fed oplevelse generelt, og vi har fået nogle gode kampe i benene mod rigtig gode hold. Det er noget, vi kan bruge fremadrettet, men det er sgu træls, at vi indkasserer 17 mål i de sidste fem udekampe. Det er sgu ikke sjovt at høre, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden