Enestående millionvilla til salg: Se billederne her

Liebhavervilla ved havnen i Hals sat til salg med et vejledende prisskilt på 15 millioner kroner

Villaen på Fjordgade har en udbudspris på 15 millioner kroner. Foto: EDC Poul Erik Bech

Villaen på Fjordgade har en udbudspris på 15 millioner kroner. Foto: EDC Poul Erik Bech

HALS:Hvis du skal være med i denne ejendomshandel, så skal du gribe dybt i lommerne - meget dybt endda. En kæmpevilla på knap 1100 kvadratmeter - heraf er de 873 kvadratmeter bolig - i Hals er netop sat til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Poul Erik Bech med en kontantpris på 15 millioner kroner.

- Der er tale om en vejledende kontantpris på de 15 millioner. Salget er lavet som en budrunde, hvor interesserede skal byde på det. Og de har en frist til 29. marts. Til den tid kigger vi på buddene, og så vurderer vi, om det er interessant at sælge til den tid, siger Claus Nygaard Jensen, ejendomsmægler, valuar og afdelingsleder i Aalborg hos EDC Poul Erik Bech.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Han oplyser, at der er tale om et salg fra et dødsbo efter rigmanden Svend Melsen, der stod bag virksomheden Melsen Tech.

Svend Melsen døde i januar 2018 - 84 år gammel, men først nu er hans kæmpevilla i Hals altså kommet til salg.

Bedste placering i Hals

Villaen ligger ifølge annoncematerialet på bedste placering i den lille havneby overhovedet.

"Et stenkast fra havnen i Hals og kun en halv time fra Aalborg finder du denne enestående villa med fantastisk udsigt til Limfjorden", skriver ejendomsmægleren i en salgsannonce.

"Fra den store terrasse og fra det meste af villaen er der flot udsigt ud over Limfjorden. Eksempelvis kan man stå og tilberede mad i køkkenet med en enestående panoramaoversigt over fjorden", lyder det blandt andet i salgsmaterialet.

Du kan se en video og flere billeder fra den usædvanlige villa på EDCs hjemmeside her

Med til boligen hører en garage med plads til mindst fire biler.

Såvidt det er Claus Nygaard Jensen bekendt har Svend Melsen ikke selv beboet huset i længere tid ad gangen, men brugt det som en slags sommerhus, hvor han blandt andet har haft en gennem et langt live erhvervet kunstsamling ophængt og udstillet.

- Det er derfor, vi kan skrive, at effekter - hvidevarer og så videre - er stort set ubrugte, forklarer ejendomsmægleren.

Henvendelser fra udlandsdanskere

- Jeg synes, vi har haft pænt med henvendelser på det allerede nu - også fordi vi ikke har haft det annonceret voldsomt og næsten ikke markedsført det. Der er trods alt ikke så mange, der lige finder på at søge på Hals, siger Claus Nygaard Jensen, der dog ikke ønsker at sætte tal på antallet af henvendelser.

Han oplyser dog, at der er tale om henvendelser fra både danskere og udlandsdanskere.

- Det kunne være udlandsdanskere, som ville anvende villaen en tid om året. Villaen har en meget stor garage, som kunne anvendes som galleri. Som det har været brugt indtil nu, har der altid været meget kunst i boligen, fortæller ejendomsmægleren fra Aalborg.

Da villaen i sin tid i slutningen af nullerne blev bygget, var der en del lokal modstand mod byggeriet. Men lokalpolitikerne i den daværende Hals Kommune slog flere gange fast, at alt - trods en række indsigelser fra beboere - var foregået efter bogen, og at der endda ikke var givet en eneste dispensation, for at byggeriet kunne finde sted.

Ejendommen sælges uden indbo – og altså uden al kunsten og ikke mindst bilerne, der er på billederne fra husets kæmpegarage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.