Og af den grund er han ude

Det meddeler den nordjyske erhvervsmand på Instagram

Jacob Risgaard stopper i Løvens Hule. <i>Arkivfoto</i>

Jacob Risgaard stopper i Løvens Hule. Arkivfoto

Jacob Risgaard har valgt at stoppe i det kendte DR-program Løvens Hule. 

Det skriver den nordjyske erhvervsmand på sin Instagram-profil.

- Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i Løvens Hule og sige tak efter fire gode sæsoner.

- Det har været en ære, det har fandeme været sjovt, men man får ømme baller af at sidde ned for længe, skriver Coolshop-stifteren i opslaget.

Udmeldingen fra Risgaard kommer efter, at både Christian Arnstedt og Jesper Buch tirsdag har meldt ud, at de også stopper i Løvens Hule.

I sit opslag kommer Jacob Risgaard ind på, at han gerne vil kunne bruge tiden på de investeringer, der er foretaget.

- Jeg er ikke matematisk student... jeg er faktisk slet ikke student... og så bliver det efterhånden vanskeligt at administrere så mange procenter på samme tid. Det er i hvert fald vigtigere for mig at kunne lægge den nødvendige tid hos alle vores investeringer - både de lidt ældre og de nytilkomne.

Den nordjyske "løve", der i sin tid tog over efter Christian Stadil, har gennem fire sæsoner været præsenteret for en række iværksættere, der søgte investeringer og råd blandt erfarne erhvervsfolk med pengetanken i orden. 

Jacob Risgaard valgte blandt andet at investere i nordjyske Hotel Viking og tøjfirmaet Barons.

- Nu lader jeg tæppet falde og træder af med en enorm taknemmelighed. Shit, hvor har der været mange kloge iværksætterhoveder igennem. Fremtiden er lys.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.