Kun én sigtet efter Brøndby-kamp

Kampen mellem AaB og Brøndby blev vellykket både på og uden for banen

AALBORG:Søndag aften fik AaB endelig sæsonens første sejr i hus, da superligamandskabet vandt 2-1 over Brøndby hjemme i Aalborg.

Nordjyllands Politi kunne også se tilbage på en vellykket fodboldaften, efter motorcykelbetjentene havde eskorteret busserne med medrejsende brøndbyfans sikkert ud af byen.

I en pressemeddelelse melder politiet, at opgøret blev afviklet i god ro og orden, og kun gav anledning til en enkelt sigtelse - for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

"Der har ikke været foretaget anholdelser i forbindelse med afviklingen af fodboldkampen," lyder det videre fra politiet, som har været synlige både på stadion og i gadebilledet både før, under og efter kampen.

- Med vores synlighed ønsker vi at skabe den fornødne tryghed for tilskuerne, når de forlader stadion – samtidig med at vi med vores tilstedeværelse også ønsker at være forebyggende over for eventuelt uorden, som erfaringsmæssigt kan opstå efter afviklingen af en fodboldkamp, siger politikommissær, Lasse Kragh.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.