Ulv igen på spil i Aalborg Øst

Ulv spottet i det østlige Aalborg igen

Tirsdag morgen besøgte ulven byggepladsen ved Aalborg Universitetshospital. <i>Foto: Heine Mikkelsen</i>

Tirsdag morgen besøgte ulven byggepladsen ved Aalborg Universitetshospital. Foto: Heine Mikkelsen

I går kunne Nordjyske dele en video af en ulv, der løb rundt på en mark ved Selma Lagerløfs Vej i det østlige Aalborg - ikke langt fra Føtex. Tirsdag morgen var der således igen nogen, som spærrede øjnene op, da de så et stort dyr slentre henover byggepladsen ved Nybyggeriet Aalborg Universitetshospital. 

- Det var en mega god oplevelse, og jeg er ikke tvivl om, at det var en ulv, siger Heine Mikkelsen, der havde travlt med at finde telefonen frem for at dokumentere synet. 

- Den gik bare stille og roligt henover byggepladsen, indtil den løb væk henover Hadsund Landevej og over markerne, fortæller han. 

Lederen af den statslige ulveovervågning er ikke 100 procent sikker på, det er en ulv, men maget tyder på, at det virkelig var en ulv, der besøgte byggepladsen. <i>Foto: Heine Mikkelsen</i>

Lederen af den statslige ulveovervågning er ikke 100 procent sikker på, det er en ulv, men maget tyder på, at det virkelig var en ulv, der besøgte byggepladsen. Foto: Heine Mikkelsen

Som en enlig ulv bør være 

Kent Olsen fra Naturhistorisk Museum er leder af den statslige ulveovervågning, og han tror, at det er en ulv, der er tale om her, selvom han ikke kan sige det med 100 procents sikkerhed.

- Der er en nogle kendetegn, som jeg ikke kan se ud fra disse billeder, men det kan godt se ud som om, at det er anden gang i karrusellen for ulven, der blev spottet i næsten det samme område i går, siger Kent Olsen. 

Han forklarer, at ulven formentlig er på vandring vestpå langs Limfjorden, og i den forbindelse bliver den fanget i byens infrastruktur, hvor den ikke kan komme videre. 

- Det er godt at høre, at ulven løber væk fra de befolkede områder igen. Den opfører sig, som en enlig ulv normalt vil gøre, så alt er som forventeligt, fortæller Kent Olsen og siger, at ulven er et sted, hvor den ikke ønsker at være. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden