Sport

Abildgaard i dramatisk ilddåb

Den unge AaB’er var med i det meste, da AaB åbnede sæsonen med uafgjort

Oliver Abildgaard fik en time på banen. I den periode var han med i meget i debuten. Foto: Nicolas Cho Meier

Oliver Abildgaard fik en time på banen. I den periode var han med i meget i debuten. Foto: Nicolas Cho Meier

AALBORG:Først i juni fyldte Oliver Abildgaard 19 år. Først denne sommer er han blevet rykket op i AaB’s Superliga-trup, men mandag aften var han alligevel at finde i AaB’s startopstilling, da holdet åbnede sæsonen med 1-1 imod Esbjerg.

I første halvleg begik han straffespark mod gæsternes Casper Nielsen, men efter pausen fik han i den grad revancheret sig, da han med effekt satte panden på et hjørnespark fra AaB’s anden debutant, Jukka Raitala, og udlignede til 1-1.

- Det var godt nok ret vildt at være med til. Jeg havde måske troet, at det blev en anelse mere stille og roligt, men det var ret fedt at være med til, siger Oliver Abildgaard.

- Jeg havde egentlig fået en god start på kampen, men så begår jeg en dum fejl ved straffesparket, og det er nok i orden, at den bliver dømt. Men den gode start gjorde, at jeg kunne hive mig selv op igen, og der er jo heller ikke andet at gøre. Og så var det bare vildt fedt at få scoret, siger Oliver Abildgaard, der startede i stedet for en småskadet Kasper Risgård.

- Om jeg skal spille igen, er jo ikke op til mig. Så nu må vi se, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst