Augo øjner tabellens top

Sejren over Brøndby giver tro på, at AaB kan kravle op på fjerdepladsen

Thomas Augustinussen spillede søndag aften sin kamp nummer 400 for AaB. Foto: Grete Dahl

Thomas Augustinussen spillede søndag aften sin kamp nummer 400 for AaB. Foto: Grete Dahl

AALBORG:Thomas Augustinussen spillede søndag aften sin kamp nummer 400 for AaB, da nordjyderne vandt forårspremieren i Alka Superligaen med 1-0 over Brøndby IF.

Den rutinerede anfører glæder sig over sejren, og resultatet betyder samtidig, at de forsvarende danske mestre kan begynde at øjne de europæiske pladser i tabellens top.

- Der bliver hård kamp om fjerdepladsen, og der er stadigvæk lang vej og mange kampe at spille. Derfor skal vi heller ikke snakke alt for meget om det, men vi bliver ved med at kæmpe stenhårdt. Vores trup er rigtig fornuftig, og hvis vi kan undgå skader, ser vi stærke ud. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle gå efter fjerdepladsen, siger Thomas Augustinussen, der samtidig glæder sig over fansenes hyldest.

- Der var rigtig god støtte fra fansene, der havde lavet et stort banner til mig, så det var en rigtig, rigtig god dag, siger anføreren.

AaB har i skrivende stund 25 point på femtepladsen, hvilket er to point mindre end Brøndby. Randers FC indtager tredjepladsen med 34 point efter 18 kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.