Forløsning for Anders K. Jacobsen

AaB-topscoreren blev matchvinder mod Brøndby med et mål i overtiden

AaB-spillerne fejrer Anders K. Jacobsens sene scoring mod Brøndby. Foto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

AaB-spillerne fejrer Anders K. Jacobsens sene scoring mod Brøndby. Foto: Grete Dahl Grete Dahl

AALBORG:De fleste tilskuere på NORDJYSKE Arena havde nok indstillet sig på en målløs forårspremiere mellem AaB og Brøndby, men i den forlængede spilletid brød jublen løs blandt hjemmeholdets fans.

Et hjørnespark blev smart rettet videre af Nicklas Helenius, og så kunne indskiftede Anders K. Jacobsen dirigere bolden i mål med hælen.

- Det var en personlig forløsning for mig efter en lang periode uden mål. Det er dejligt at komme i gang på den her måde, siger den indskiftede matchvinder.

Hård konkurrence

Målscoreren afviste efterfølgende, at der var tale om tyveri, selvom Brøndby havde siddet på spillet i store perioder. Anders K. Jacobsen blev først sendt på banen midtvejs i anden halvleg, og pladsen på bænken havde ikke fjernet motivationen.

- Jeg startede inde mod Club Brugge, og denne gang sad jeg så ude, men det er ikke en katastrofe for mig. Jeg går ikke ned med flaget af den grund, siger angriberen, der ser frem til forår med hård konkurrence i front.

- Der findes få angreb her i landet, hvor konkurrencen er lige så stor. Mange kæmper om pladserne, og folk stiller sig ikke tilfredse med at sidde ude. Mentalt havde jeg forberedt mig på det her scenarie, så det var ikke noget problem. Jeg er bare glad for at kunne komme ind fra bænken og hjælpe holdet, siger Anders K. Jacobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.