Bagermester med krummer i

32-årige Stefan Andersen håber, at han kan overtage Pandrup Bageri om nogle måneder, hvis omsætningen stadig er fornuftig

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

PANDRUP:Den nye bagermester i Pandrup Bageri, Stefan Andersen, har haft en travl uge. Han er pludselig blevet forfremmet til bagermester og har nok at se til, efter at forgængeren, Henrik Nielsen, valgte at ophæve samarbejdet sidste søndag. I følge Stefan Andersen var det på grund af familiære årsager.

Han er ikke selvstændig bager, som forgængeren, men ansat af den investorgruppe, der har opført ejendommen. Stefan Andersen arbejdede i forvejen i butikken som bagersvend, så han kender rutinen. Han kan dog tydeligt mærke, at der mangler et ekstra sæt hænder. Arbejdsdagene er i øjeblikket på 12 timer, alle ugens dage, hvilket naturligvis ikke er holdbart i længden.

Familien er begyndt at klage sig. Men Stefan Andersen ville ikke sige nej.

Byen behøver bagerbutik

- Vi blev enige om, at byen ikke kan undvære en bager. Hvis først butikken stod tom, er jeg ikke sikker på, at der ville komme noget igen, siger han med trætte øjne og fremtvinger et smil.

Om en uges tid bliver alting meget bedre. Der starter en ny bagersvend i butikken, så arbejdsdagene kan blive normaliserede. Stefan Andersen vil gerne overtage Pandrup Bageri i løbet af nogle måneder, hvis omsætningen fortsat holder sig stabil.

Fakta om Stefan Andersen

Født og opvokset i Moseby.

32 år.

Arbejdede i Pandrup Bageri som bagersvend indtil mandag 9. februar. Nu er han bagermester samme sted, ansat af investorgruppen, der ejer hele ejendommen. Han vil gerne være selvstændig, hvis omsætningen viser sig stabil.

Bor i Pandrup med sin kæreste og to børn.

Har arbejdet som tagdækker.

Udlært bager i Hune Bageri.

Har arbejdet hos Schulstad Brød i fem år.

Går på jagt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk