Beboere evakueret ved voldsom brand

Kvinde i Vejgaard vækket af meterhøje flammer foran soveværelsesvinduet - opdateret kl. 13.35

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Op mod en snes beboere måtte natten til fredag evakueres fra en boligblok på Filstedvej i Aalborg, efter der var udbrudt kraftig brand i en garage med tre biler.

Garagen befandt sig tæt på boligblokken, og ilden var tæt på at brede sig.

- Boligblokken var truet af flammerne. Vi satte vandkanoner til at sprøjte mellem garagen og bygningen, fortæller indsatsleder Peter Reinau fra Beredskabscenter Aalborg.

Branden var en dramatisk oplevelse for flere af beboerne.

- En kvinde blev vækket af meterhøje flammer foran soveværelsesvinduet, fortæller Peter Reinau.

Ilden raserede tre biler samt garagen, men nåede ikke at brede sig videre.

Til alt held var der ingen vinduer i boligblokkens gavl ud mod garagen - ellers kunne ilden lynhurtigt have bredt sig, vurderer indsatslederen fra beredskabet.

Da branden muligvis er påsat, har politiet afspærret brandstedet, og det vil være afspærret nogle dage, oplyser politikommissær Henrik Staal, Nordjyllands Politi.

- Der blev allerede natten til fredag sendt en anmodning til brandteknikerne om at få foretaget en undersøgelse af brandstedet. Det sker så formentlig i starten af næste uge, lyder det fra politikommissæren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.