Bo Zinck: Sindssygt at stå her

Thisted FC’s træner var svært skuffet over nederlaget til Jammerbugt FC i lokalopgør

PANDRUP:Lørdagens lokalbrag mellem Jammerbugt FC og Thisted FC i 2. division endte med en 2-1 sejr til hjemmeholdet fra Jammerbugt, og det var på trods af overtag i spillet af udeholdet. Thisteds træner, Bo Zinck, var derfor også særdeles skuffet efter kampen.

- Vores præstation er jo langt hen ad vejen godkendt. Vi er vel mere eller mindre det eneste hold på banen i dag, men vi taber 2-1, hvilket gør det fuldstændig sindssygt at stå her.

- Vi brænder et hav af chancer. Første gang de er over midt i 1. halvleg, scorer de på en dødbold, hvor vores forsvar sejler rundt. Og det har de fået en skideballe for, fordi jeg er træt af sådan nogle ting. Og så er vores angribere bare mere uskarpe end skarpe i dag, sagde Bo Zinck efter kampen.

Omvendt var glæden stor i modsatte lejr, hvor Jammerbugt FC kunne sætte tre vigtige point ind på kontoen.

- Jeg er meget, meget glad. Det var en vild kamp. Thisted er jo et klasse-mandskab, og det viser de også i dag. I store perioder af kampen sidder de tungt på det. De skaber chancer, men mine unge drenge fighter og løber, og jeg er så glad for, at de får udbytte af det hårde arbejde, siger træner for Jammerbugt FC, Martin Pedersen, der samtidig erkender, at hjemmeholdet var Thisted spillemæssigt underlegne i opgøret.

- Vi ved godt, at vi ikke er lige så godt spillende som Thisted, men det at stå med tre point efter en kamp mod overmagten er helt vildt, sagde en glad Martin Pedersen.

Resultatet betyder, at Jammerbugt FC står noteret for 11 point og kun et point fra oprykningsspillet. Thisted indtager rækkens andenplads med to point op til Brabrand, som topper tabellen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.