Jammerbugt trodsede tung Thisted-dominans

Det endte med en sejr til Jammerbugt FC i lokalopgøret mod Thisted FC

Jeppe Hostrup
Asger Bust (th.) og gæsterne fra Thisted FC dominerede store dele af kampen mod Jammerbugt FC. Foto: Michael Bygballe
Sport 1. oktober 2016 16:51 - Opdateret 1. oktober 2016 21:13

PANDRUP: Selvom førerholdet Thisted FC dominerede store dele af lokalopgøret mod Jammerbugt FC, endte hjemmeholdet alligevel med at tage tre vigtige point med en 2-1-sejr over lokalrivalerne.

Gæsterne fra Thisted dominerede begivenhederne fra kampens begyndelse, og Jammerbugt FC var sjældne gæster i Thisteds felt. Det var derfor også Thisted, der først skulle vise tænder, da Mikkel Agger med et skud fra kanten af feltet var tæt på at bringe gæsterne foran 1-0.

Først efter cirka en halv times spil blev hjemmeholdet rigtigt farlige, og på trods af tung Thisted-dominans kom Jammerbugt FC på 1-0. Det skete på et hjørnespark, der blev slået tæt på forreste stolpe, som Michael Nielsen forlængede. I det lille felt dukkede Simon Knudsen op i en glidende bevægelse, og han kunne derfor prikke bolden i kassen.

Den stilling holdt indtil pausen, selvom Thisted FC var millimeter fra udligningen, da et hovedstød blev reddet på målstregen af en Jammerbugt-spiller.

Hjemmeholdet kom lidt mere på bolden i 2. halvleg, men alligevel var det gæsterne, der var farligst. Og efter 67 minutters spil tvang Thisteds Allan Høvenhoff med et hovedstød Jammerbugts keeper ud i en feberredning. Og kort tid efter var det hjemmeholdets Christian Ryes tur til at redde en stor chance fra gæsterne.

Efter 75. minutters spil kom udligningen så. På et indlæg kunne knivskarpe Sonny Jakobsen helt umarkeret heade bolden i mål bag en sagesløs Daniel Hovalt i målet.

Det blev her efter til en åben slagudveksling, og kort tid efter udligningen var hjemmeholdets Simon Knudsen tæt på at gøre det til 2-1, men hans afslutning sad lige på Thisteds målmand.

Med kun tre minutter igen bragte hjemmeholdet sig så foran igen, da de endnu engang på et hjørnespark fik scoret. Denne gang var det Anders Jensen, der kom højest i duellen, og han kunne derfor heade bolden i netmaskerne til 2-1.

Og trods et kraftigt Thisted-pres, holdte Jammerbugt stand og tog dermed tre vigtige point i kamepn om at komme med i oprykningsspillet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...