Borgmester: Uheldigt ”like” fra viceborgmester

Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen er ikke imponeret over Ib Poulsens like på Facebook

Folk skelner ikke mellem Ib Poulsen som privatperson og som kommunens viceborgmester, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V).Foto: Ole Iversen

Folk skelner ikke mellem Ib Poulsen som privatperson og som kommunens viceborgmester, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V).Foto: Ole Iversen

THISTED:- Jeg går ud fra, at sagen i sidste ende er et spørgsmål mellem Ib Poulsen og hans vælgere, men det er uheldigt i i forhold til han rolle som viceborgmester, når han ”liker” den slags ytringer, for folk skelner ikke mellem Ib Poulsen som privatperson og som kommunens viceborgmester.

Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) finder det uheldigt, at Dansk Folkepartis Ib Poulsen, der også er Thisted Kommunes viceborgmester, forleden trykkede ”like” til en kommentar på Facebook-gruppen Thisted Kommunes byrødder.

Af kommentaren, der nu er slettet, fremgik, at de frivillige, der byder asylmodtagere velkomne til kommunen, udøver landsskadelig virksomhed. ”Når krigen kommer, husker vi jer”, fremgik det af kommentaren.

Absolut ikke DF-politik

Lene Kjelgaard Jensen understreger, at Ib Poulsen ”like” er i klar kontrast til den politik, Thisted Kommune fører på asylområdet.

- Jeg har ikke talt med Ib Poulsen om sagen, men håber, at han vil forklare sig, når kommunalbestyrelsen mødes i aften (tirsdag, red.). Her bliver der mulighed for at spørge ind til sagen, siger borgmesteren.

Heller ikke blandt DF-partifællerne på Christiansborg vakte det Poulsens like begejstring.

- Det er slet ikke vores holdning, at det kan kaldes landsskadeligt at sørge for en velkomst til flygtninge. Der er også nogle af vores medlemmer, der har gjort den slags, og det er helt op til folk selv. Det er slet ikke den slags vores udlændingepolitik handler om, siger Peter Skaarup, der er formand for Dansk Folkepartis folketingsgruppe.

- Formentlig har Ib Poulsen været lige lovlig hurtig til at trykke på like-knappen. Det er ærgerligt, for det kan blive opfattet som Dansk Folkepartis holdning, og det er det absolut ikke, siger Peter Skaarup, der helt generelt opfordrer partifæller til at være meget opmærksomme på hvad de liker og skriver på Facebook.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.