Stadig ingen spor af 81-årig: Eftersøgning genoptages søndag

Politiet beder borgere om hjælp i eftersøgningen af den 81-årige mand, der mand forlod sit hjem i Hjallerup torsdag og ikke er set siden

Arkivfoto

Arkivfoto

HJALLERUP:Nordjyllands Politi har igen lørdag forgæves ledt med hunde efter den 81-årige Ehlers Pedersen, der ikke er set siden torsdag formiddag, hvor han omkring kl. 11 forlod en adresse på Møllevangen i Hjallerup.

Politiet indledte sent fredag aften en eftersøgning af den 81-årige, men denne eftersøgning gav intet resultat, og derfor blev friske hunde sat igen sat ind lørdag morgen.

Også denne eftersøgning blev afsluttet uden at finde den 81-årige. Og ifølge politiet har man ingen spor af den forsvundne mand.

Politiet vurderede tidligere, at den 81-årige ikke kunne være gået langt væk, fordi han var dårligt gående, og fordi han har efterladt sin cykel.

Men siden har politiet fået oplysninger om, at den ældre mand er helt normalt gående, og derfor kan han være længere væk end først antaget, fortæller vagtchef Poul Fastergaard.

Politiet opfordrer borgere i området til at kigge i udhuse, garager osv., og kontakte Nordjyllands Politi, hvis man har oplysninger i sagen.

Manden beskrives som 177 cm høj, almindelig af bygning med tyk mave, stor næse, gråt/hvidt hår. Han bærer briller.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.