Frederikshavn havn

Norsea har åbnet kontor i Frederikshavn

Norsea har etableret sig i Kattegat Siloen for at servicere havnens energi-og maritime industrier

NorSea åbnede en afdeling i Kattegat Siloen den 1. marts. Her ses Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Solutions (venstre) og Christian Brink Classen, Team Leader Agency.

NorSea åbnede en afdeling i Kattegat Siloen den 1. marts. Her ses Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Solutions (venstre) og Christian Brink Classen, Team Leader Agency.

NorSea har etableret kontor i Kattegat Siloen for at servicere havnens energi- og maritime industrier.

NorSea etablerede en afdeling i Frederikshavn den 1. marts, hvor den Esbjerg-baserede serviceoperatør åbner kontor i Kattegat Siloen.

NorSea er totalleverandør til både den maritime industri og energiindustrien, og det er potentialet til at servicere et bredt og interessant kundegrundlag, som trækker NorSea til Frederikshavn:

- Vi har med interesse fulgt med i eksempelvis etableringen af Stena Oils nye bunkerterminal og i MARS aktiviteter på det specialbyggede genanvendelsesværft, som skal håndtere blandt andet dekommissioneringen af Tyra-feltet”, siger NorSea CEO Jesper Høj-Hansen:

- Sammen med den stigende aktivitet og spændende virksomheder, som præger Frederikshavn Havn, er der ingen tvivl om, at vi som tværgående serviceoperatør kan se et stort potentiale i at være tilstede i Frederikshavn”, siger han.

NorSeas forretningsmodel er at være basehavn og one stop shop som leverandør af alle relevante services. NorSeas Head of Logistics & Offshore Solutions Anders Aalund Olsen har haft Frederikshavn på radaren gennem flere år:

- Frederikshavn Havn er på alle måder interessant for os. Havnen har et areal på knap en mio. kvadratmeter og er udgangspunktet for flere end 5.000 arbejdspladser, og når man som NorSea har kompetencer fra første til sidste led i værdikæden, så er det logisk, at vi også etablerer os i Frederikshavn, siger Anders Aalund Olsen.

Frederikshavn bliver en del af et fintmasket net af NorSea-baser, som udover Esbjerg også tæller England og Norge.

- Vores one stop shop-koncept bringer værdi, når vi er tæt på vores kunder og kan servicere deres behov. Afdelingen i Frederikshavn er et led i den strategi”, siger Anders Aalund Olsen.

Om NorSea Denmark

NorSea Denmark beskæftiger godt 250 medarbejdere i Danmark og England. Virksomheden er basehavn og maritim totalleverandør på alt fra stevedoring, lokal og international transport og logistik, tolddeklarering, godshåndtering og forsyning til smedeværksted, lagerfaciliteter og digitale løsninger.

NorSea Danmark er en del af NorSea Group med i alt 1.200 medarbejdere fordelt på 19 baser på globalt plan. Hovedaktionær i NorSea Group er den norske Wilhelmsen-koncern med 21.000 medarbejdere i 74 lande.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
En person er sandsynligvis stukket med kniv
Luk