Brønderslev

Center forfalder

Omlægning i økonomien giver penge til center

Der er godt med aktiviteter i klubben. Arkivfoto

Der er godt med aktiviteter i klubben. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev Familie og Firma Idræts Center i Molsgade i Brønderslev trænger til at blive renoveret.

Det fortæller formand for Brønderslev Familie og Firma Idræt, Niels Ove Nielsen.

- Det er flere gange nævnt, at vores center er vores væsentligste aktiv. Det er også korrekt, samtidigt er det også vores største hæmsko. Vi kan konstatere, at bygningerne på flere områder trænger til en kærlig hånd.

- Ser vi på økonomien i centeret, har vi i 2012 formået at nedbringe omkostningerne ganske væsentligt.

- Det har vi kun kunnet gøre fordi gode folk har gjort et stort stykke arbejde med at holde centeret i så god en stand, som vores økonomi tillod os.

Niels Ole Nielsen fortæller, at bestyrelsen samtidigt må erkende, at den har været særdeles påholdende med at iværksætte vedligeholdelsesarbejde grundet en meget stram økonomi.

- Der er fortsat nogle poster, som er gennemgående år efter år, poster som vi måske har en særlig opmærksomhed mod, der tænkes her særligt på el.

- Men sammenlignes udgiften med et normalt forbrug i hjemmet er det måske ikke så slemt endda, selv om beløbet ser stort ud. Varme er også en væsentlig post, men også her må vi vel have lov til at hæfte os ved, at det er et stort areal, der skal opvarmes, så set i forhold til den kendsgerning, at det er et gammelt hus, og at isoleringen sikkert ikke er så god som den bør være

- Der er vist ingen, der er i tvivl om, at vi i de seneste tre år har jamret over vores økonomi, og at vi også har hørt ude i byen, at nu er vi da ved lukke foreningen.

- Derfor er det glædeligt at kunne fortælle, at vi har fået omlagt vores økonomi på en måde, der gør, at vi har fået en smule luft til at iværksætte nødvendige vedligeholdelsesarbejder, og at vi kan have en smule mere ro i maven.

- Vi skal ikke mere ligge søvnløse om natten med tanker om, hvordan vi lige kom igennem den næste periode. Så omlægningen har stor betydning, vi har også lov til at fremhæve, at vi har formået, at reducere væsentligt i enkelte store udgiftsposter.

- Samlet set har vi forbedret vores økonomi betydeligt, fortæller Niels Ove Nielsen.

- Foreningen tæller 900 medlemmer fordelt på 34 aktiviteter. Det er vi stolte over.

Kasserer Conni Pedersen stoppede. I stedet valgtes Kirsten Fonager som økonomiansvarlig. Hanne Thomsen er fortsat sekretær og Grethe Brander næstformand

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst