De frelste synger

De frelste synger i Aalborg 5. oktober.

De frelste synger i Aalborg 5. oktober.

Torsdag 5. oktober forener Flemming Jensen, Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Michael Schøt stand-up og revy, når de gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Det er en blanding af lattervækkende samfundsdetaljer og politisk satire, der breder sig i Det Lille Teater, når De Frelste Synger - Stand-up Revyen 2017 går på scenen.

Revy og stand-up har længe været anset som to uforenelige grene inden for satire. Det vil de fire komikere Flemming Jensen, Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Michael Schøt, nu lave om på. De går derfor mod strømmen og forener styrkerne fra begge grene, hvilket resulterer i en morsom, nyskabende og tankevækkende forestilling.

Jensen, Marzouk, Dorset og Schøt er hverken kendt for deres dansekundskaber eller sangtalent, og det bidrager med en charmerende kiksethed til forestillingen, når de fire komikere udfolder sig musikalsk.

Anmelderne roser revyen

I De Frelste Synger - Stand-up Revyen lægger de fire herrer ikke skjul på, hvor de står politisk, og forestillingen betegnes af anmelderne som politisk satire af den skarpeste slags, hvor alle kan være med.

Aktualiteten er påfaldende, når komikerne langer ud efter det kulturradikale publikum og de folkevalgte landspolitikere. Omar Marzouk fremlægger eksempelvis pointer om danskernes forkærlighed for det særlige, og Michael Schøt har skøre forslag til nye tv-programmer - herunder eksempelvis "Landmand søger hjerne". Udover det, er han udstyret med noget af en gummikrop, som kan formes på sjoveste vis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.