Frederikshavn

- Det er sørgeligt

Kommunen burde kende reglerne på området, siger Peter Nielsen (K)

Peter Nielsen (K) mener, at Frederikshavn Kommune har brudt alle gængse regelsæt. Arkivfoto: Grete Dahl

Peter Nielsen (K) mener, at Frederikshavn Kommune har brudt alle gængse regelsæt. Arkivfoto: Grete Dahl

FREDERIKSHAVN:Byrådsmedlem Peter Nielsen (K) er medlem af teknisk udvalg, og han har kun en hovedrysten til overs for, at formanden for udvalget, Lars Møller (V), tilsyneladende tager ganske let på kritikken fra Natur- og Miljøklagenævnt.

- Som kommune forlanger vi, at borgerne skal overholde alle regler. Og når så kommunen - som er en offentlig myndighed - ikke overholder reglerne, så bliver tilliden til det offentlige system ødelagt. Man forventer da, at kommunen kender spillereglerne, og jeg synes den her sag er sørgelig for vores offentlige system, siger Peter Nielsen.

Er det lovligt?

- Du sidder i teknisk udvalg. Har du selv gjort noget for at forhindre, at kommunen igangsatte arbejdet i Elling?

- Jeg spurgte forvaltningen, om det her var lovligt. Og jeg fik at vide, at vi kunne benytte os af den såkaldte nødret. Men det passede ikke, viser det sig nu. Tingene i denne sag har jo netop ikke været undersøgt til bunds. Desuden gik jeg i sin tid i medierne med problematikken og udtalte blandt andet, at vores demokrati var sat ud af kraft, siger Peter Nielsen, der er helt enig i, at kommunen var nødt til at få ryddet op langs Elling å.

- Spillets regler skulle bare have været overholdt først, og så kunne vi have udført arbejdet bagefter. I betragtning af, hvor hårdt vi slår ned på borgere, der ikke overholder reglerne, så er det bare ikke godt nok, at vi i denne sag bryder alle gængse regelsæt, siger Peter Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst