Brønderslev

Drenge nummer to i Jylland

Dronninglund tabte kampen om det jyske mesterskab med 0-6

Drengene tabte finalekampen om det jyske mesterskab.

 Privatfoto

Drengene tabte finalekampen om det jyske mesterskab. Privatfoto

ØSTVENDSYSSEL:Team Østvendsyssels U19-drenge i fodbold tabte finalen om det jyske mesterskab. 0-6 blev nederlaget på Hadsund Stadion, hvor modstanderen var Skanderborg.

- Vi må efter de hidtil flotte resultater sande, at træerne ikke vokser ind i himlen, lyder det fra Erik Torp fra Team Østvendsyssel. Det var et særdeles velspillende hold, der både teknisk, men især fysisk var Team Østvendsyssel overlegen.

Drengene fra Asaa, Dronninglund, Hjallerup og Voerså tabte begge halvlege med 0-3. Bagud ved pausen med tre mål, var det en hård anden halvleg.

Det skal dog nævnes, at drengene fra Team Østvendsyssel kæmpede alt hvad de kunne, samtidig med, at heldet ikke var på deres side. Skanderborg var i situationer ikke uheldige.

- Selvfølgelig er drengene skuffet over nederlaget, men overmagten var bare for stor. Men at blive nummer to i Jylland er da også særdeles godt gået af spillerne.

- Selv om finalen blev tabt, har Team Østvendsyssel spillet meget stabilt og godt gennem hele sæsonen. Man skal også tænke på, at spillerne har spillet rigtig mange kampen gennem foråret på de forskellige seniorhold med deres respektive klubber foruden på U19-holdet. Det var måske derfor spillerne i finalen var lidt slidte.

- Der var fin opbakning på lægterne, men det rakte desværre ikke. Trods nederlaget var der god stemning i bussen hjemad.

Alt i alt har det været en super-sæson, der kan give spillerne ballast til den nye sæson. Der er ingen tvivl om, at Team Østvendsyssels drenge vil rejse sig efter en velfortjent sommerferie, siger Erik Torp.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst