Mariagerfjord

Dyrere at svømme i Hadsund

Samme pris i Hadsund som Hobro

Svømmehallen i Hadsund skal sætte sin pris op. Arkivfoto

Svømmehallen i Hadsund skal sætte sin pris op. Arkivfoto

MARIAGERFJORD:Vandhundene i Hadsund og omegn må indstille sig på, at det snart bliver dyrere at løse billet til den lokale svømmehal.

Politikerne i Mariagerfjord Kommunes fritids- og kulturudvalg hæver prisen, så den kommer på niveau med Hobro Svømmehals. Børn skal fremover betale 25 kroner for at få adgang til vipper og vandsjov, mens det for voksne vil koste 35.

Forhøjelsen træder i kraft hurtigst muligt, oplyser formand for kultur- og fritidsudvalget Jørgen Pontoppidan (V).

- Vi harmoniserer prisen for at gå i svømmehal over hele kommunen. Hadsund Svømmehal er kommunal, så her kan vi som kommune bestemme, hvad prisen skal være.

- I Arden derimod, er svømmehallen selvejende, og bestyrelsen bestemmer selv prisen. Vi opfordrer dog Arden til at hæve den, siger Jørgen Pontoppidan.

- Når der skal harmoniseres - hvorfor er det så, at I sætter prisen op - i stedet for at sætte den ned til Hadsunds niveau?

- Det skyldes, at svømmehallerne har trængt økonomi grundet store omkostninger - de er dyre i drift, svarer Jørgen Pontoppidan.

I Hadsund stiger prisen for en enkeltbillet til en voksen fra de nuværende 25 kroner til 35 kroner, mens forældre til babyer må indstille sig på at det koster 25 kroner, når den lille skal vænnes til det store bassin - i dag er det gratis for babyer at plaske i Hadsund Svømmehals klorvand.

Centerleder i Arden Hallerne Claus Jacobsen var godt klar over, at prisstigningen var på vej. Han siger, at spørgsmålet skal vendes på et forretningsudvalgsmøde onsdag 24. august.

- Umiddelbart tror jeg dog ikke, vi gør noget ved prisen. Vi diskuterer fra tid til anden, hvor prisfølsomme vi er. Helt seriøst ved vi det ikke.

- Vores kommunikationsmedarbejder Anne Kathrine, som er ansat af os og tre andre haller, er i gang med at lave en brugertilfredshedsundersøgelse, som forhåbentlig kan give et svar.

- Der vil blive spurgt ind til, hvilken betydning prisen har for vores brugere, som vi har omkring 12.000 af om året, fortæller Claus Jacobsen, der forventer et resultat i oktober eller november måned.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.