Ansatte går i arbejde igen: Forhandlinger fortsætter på PN i Brønderslev

46 medarbejdere har valgt at begynde arbejde igen tirsdag morgen efter en strejke, der har varet siden torsdag

Forhandlinger fortsætter mellem direktion og 3F-medarbejdere på A/S Peder Nielsen Beslagfabrik. Foto: Henrik Louis <i>Henrik Louis</i>

Forhandlinger fortsætter mellem direktion og 3F-medarbejdere på A/S Peder Nielsen Beslagfabrik. Foto: Henrik Louis Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Forhandlingerne fortsætter mellem ledelsen og 3F tillidsrepræsentanter på A/S Peder Nielsen Beslagfabrik i Brønderslev.

De mødes igen onsdag for at nå til enighed om en lokal lønforhandling.

46 ansatte medlemmer af 3F gik tirsdag morgen igen på arbejde efter en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse siden torsdag.

Konflikten skyldes, at medarbejderne er utilfredse med, at der ingen lønstigning er på grundlønnen i den lokale forhandling. Medarbejdernes lønstigning fra den centrale overenskomst er på en procent.

Det var en lettet direktør for A/S Peder Nielsen Beslagfabrik i Brønderslev, der tirsdag morgen kunne konstatere, at 46 ansatte medlemmer af 3F havde valgt at genoptage arbejdet.

- Det er glædeligt, at de nu har genoptaget arbejdet, og det er en lettelse, siger direktør Jesper Bangsborg til Nordjyske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
Fødevareminister har brugt ministerkort til private ture på værtshus og restaurant
Luk