Aalborg

Europahallen sælger ud af gamle effekter

Møbler, julepynt og plakater fra de seneste 25 år kan blive dit

Direktør Ernst Trillingsgaard holder kræmmermarked i weekenden. Arkivfoto: Torben Hansen

Direktør Ernst Trillingsgaard holder kræmmermarked i weekenden. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Europahallen sælger søndag ud af gamle effekter for at markere 25 års jubilæet som en del af Aalborg Kongres & Kultur Center.

De gamle effekter består af møbler, julepynt, plakater fra forestillinger, indrammede billeder og meget mere. Også Restaurant Papegøjehaven har været i gemmerne og bidrager med effekter.

Kræmmermarkedet åbnes kl. 13 af direktør Ernst Trillingsgaard, og senere på dagen får han assistance fra skuespiller Henrik Lykkegaard, der leder en auktion.

Dagen byder også på underholdning med trylleri og sang. Blandt andre optræder Silas Holst og Anna David med vokale udpluk fra musicalen Grease.

Da Europahallen blev indviet 28. september 1990, skrev daværende leder af Aalborg Teater, Mogens Pedersen, en prolog, som han oplæste på festaftenen, Det er lykkedes centret at overtale Mogens Pedersen til at gentage prologen ved 25 års jubilæet.

For at understrege tallet 25 vil der på dette minuttal være trækning af vindere af billetter til sæsonens forestillinger.

Kræmmerdagen slutter kl. 16, og alle indtægter fra salget går til foreningerne Lokalsamfundet bygger bro, Ny hverdag i Danmark og Barnets Blå Hus i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst