Familietragedie: Ni-årig pige dræbt i Bindslev

27-årig mor sigtet for at have dræbt sin egen datter

Afspærring i Bindslev efter familietragedien. En mor er anholdt og sigtet for drab på sin ni-årige datter. Foto: Jan Pedersen

Afspærring i Bindslev efter familietragedien. En mor er anholdt og sigtet for drab på sin ni-årige datter. Foto: Jan Pedersen

BINDSLEV:En ni-årig pige er onsdag aften blevet dræbt i sit hjem i Bindslev. Pigens 27-årige mor er sigtet for drabet, og hun bliver fremstillet i grundlovsforhør senere torsdag.

Det oplyser vicepolitiinspektør Allan Overgaard, Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi fik kendskab til familietragedien, da vagtcentralen onsdag aften klokken 21.11 modtog et alarmopkald via 112 om, at et barn var dræbt på en adresse i Bindslev.

På stedet fandt en politipatrulje den ni-årige pige svært kvæstet. Pigen blev i hast bragt til Sygehus Vendsyssel i Hjørring, hvor hun senere afgik ved døden. Den 27-årige mor er selv tilskadekommen, oplyser politiet.

En familietragedie

Nordjyllands Politi betragter sagen som en familietragedie, og ønsker derfor ikke at kommentere sagen yderligere af hensyn til pårørende, fortæller Allan Overgaard.

Der er på nuværende tidspunkt derfor ikke oplysninger om, hvordan pigen blev dræbt, eller hvad der kan have udløst den store familietragedie.

Først når grundlovsforhøret har været afholdt, vil politiet eventuelt fortælle flere detaljer i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.