Brønderslev

Festligt farvel til skoleleder

Elever og ansatte på Hedegårdsskolen sagde farvel til Jesper Saugstrup Jensen

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Maja fra 4. b. udfordrede Jesper Saugstrup i disciplinen poi. Foto: Hans Ravn

BRØNDERSLEV:Elever og ansatte på Hedegårdsskolen i Brønderslev havde fredag planlagt en festlig afsked med skolens leder, Jesper Saugstrup.

Børn og voksne var samlet i skolens hal, og her blev skolelederen sendt afsted med både musik, gøgl, taler, gaver og lune breve skrevet af elever fra 1. og 7. klasse. Jesper Saugstrup kastede sig under vejs modigt ud i både akrobatik og samspil med eleverne. Og de 750 elever kvitterede for præstationerne med både grin og klapsalver.

Jesper Saugstrup Jensen har været fællesleder på Hedegårdsskolen og Thise Skole i to og et halvt år. Og inden da, var han skoleleder på Toftegårdsskolen i Jerslev.

Han har nu fået job som skoleleder for Vejgaard Østre Skole i Aalborg, og han forsikrede både børn og voksne om, at han har nydt tiden på Hedegårdsskolen.

- I skal vide, at jeg været rigtig, rigtig glad for at arbejde her på skolen. Jeg er taget glad på arbejde, og jeg er taget glad hjem. Og jeg tager rigtig mange gode ting med herfra. Hedegårdsskolen skal være et godt sted at være og et godt sted at lære. Jeg har lært rigtig meget her, og det har været et rigtig godt sted at være - det har været helt fantastisk, sagde Jesper Saugstrup til de mange børn i sin afskedstale.

Han bad både store og små om at råbe et leve for skolen.

- Det er sådan, at skoleledere kommer og går, men Hedegårdsskolen består, lød hans afskedsreplik.

Viceskoleleder Claus Jørgensen er nu konstitueret leder, indtil en ny fællesleder er ansat, og Hugo Sørensen, der er leder af 10. klassecenteret, er konstitueret viceskoleleder.

Den ledige stilling som fællesleder slås op først i november, og der er planlagt samtaler i december.

- Så vi forventer, at den nye fællesleder kan tiltræde 1. februar, oplyser Claus Jørgensen og røber, at han ikke er at finde i ansøgerfeltet.

- Vi håber på mange ansøgere, og vi er selvfølgelig spændte på at se ansøgerfeltet, tilføjer Claus Jørgensen.

Han konstaterer samtidig, at Hedegårdsskolen er en god skole med et dygtigt personale, optimale rammer, dygtige børn og ikke mindst en god opbakning fra forældrene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.