Forårsmesse nr. 6

Flere stande på weekendens messe i Løkkenhallen

Ved starten af forårsmessen i Løkkenhallen var tilstrømningen ikke så stor, men den kom senere op i et højere gear. Foto: Hans Ravn

Ved starten af forårsmessen i Løkkenhallen var tilstrømningen ikke så stor, men den kom senere op i et højere gear. Foto: Hans Ravn

LØKKEN:- For to år siden havde vi 5000 gæster til vores forårsmesse, og allerede om lørdagen har der været flere inde end sidste gang, så det tegner godt.

Sådan gør vicepræsident Jørgen Ørum, Lions Club Løkken, situationen op søndag middag, hvor NORDJYSKE kigger indenfor.

Det er sjette gang klubbens medlemmer er i gang med deres største aktivitet, en to dages messe, der holdes hvert andet år i Løkkenhallen.

- Denne gang har vi lavet om på standene, så der er blevet flere og med mindre plads til hver, og det er gået helt fantastisk. Som du kan se er de fuldstændigt udsolgte, fortæller han.

Ændringen er sket efter et ønske fra flere af dem, der betaler for at få en stand en hel weekend.

- Pengene sidder ikke så løst længere, og det mærker vi også. Så var spændt på, hvordan ændringen blev modtaget, forklarer han.

Overskuddet fra forårsmessen danner grundlag for at Lions Club Løkken kan uddele så mange donationer, som klubben har været i stand til indtil nu.

- Pengene går til humanitære ting eller til at gavne nærområdet. I den periode, hvor vi har holdt messen, har vi uddelt 785.000 kroner til nærområdet, oplyser vicepræsidenten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.