Fortjent sejr til Team Jammerbugt

Herrerne i Jyllandsserien vandt 25-20 over Strandby/Elling IF

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BROVST:Sport & Kulturcenter Brovst lagde i weekenden halgulv til Team Jammerbugt Herrer (en sammenslutning mellem Aabybro HK og Skovsgård/Brovst KFUM, red.) i Jyllandsserien, som mødte Strandby/Elling IF. Kampen startede dårligt for hjemmeholdet og de var bagud helt hen til stillingen 6-6 efter 17 minutters spil. Hjemmeholdet var slet ikke oppe i omdrejninger og det var svært at høre dem sige noget i forsvaret. Men med lodder og trisser gik Team Jammerbugt til halvleg med en kneben 13-12-føring.

I pausen må trænerteamet Steen Schmidt og Klaus Simonsen have sagt et eller andet for holdet var som forvandlet, da anden halvleg gik i gang. På blot 10 minutter blev Strandby/Elling IF løbet over ende med ikke mindre end 8-1 til en samlet føring på 21-13. Så var den kamp afgjort.

Til søndagens kamp var der debut til Kasper Brix, som har fået lysten til håndbold tilbage. Han er med til at give holdet endnu flere strenge at spille på. Stillinger undervejs: (3-5)(9-7)(21-13)(22-16) og (25-20)

Team Jammerbugt stillede med følgende hold:

Anders Madsen, Jesper Egebo, Casper Larsen, Niklas Knokgaard, Kasper Brix (6 mål), Peter Guldager (1), Kristian Jacobsen (11), Erik Werner (1), Jacob Deleuran (1), Mads Forsberg (4) og Martin Bundgaard (1).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.