Aalborg

Fra Rebild til Aalborg

Aalborg Kommune har fundet en ny jobcenterchef

Jesper Dahlgaard tiltræder 1. august som ny jobcenterchef i Aalborg.

Jesper Dahlgaard tiltræder 1. august som ny jobcenterchef i Aalborg.

AALBORG:Det bliver den 40 årige Jesper Dahlgaard, der hidtil har været arbejdsmarkedschef i Rebild Kommune, som kommer til at afløse Arne Lund Kristensen på posten som chef for jobcentret i Aalborg Kommune. Det besluttede magistraten i Aalborg tidligere på dagen.

Jesper Dahlgaard tiltræder 1. august, han er uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet i 1999 og har desuden suppleret sin uddannelse med en HD i organisation og ledelse og coaching i organisation.

Siden 2011 har Jesper Dahlgaard været arbejdsmarkedschef i Rebild Kommune, og der før var han afdelingsleder på beskæftigelses-, ældre- og socialområdet i samme kommune.

Ved valget af Jesper Dahlgaard er der lagt vægt på de resultater, som Jesper Dahlgaard har stået for i sine hidtidige job, samt den udvikling og det samarbejde han har præsteret i forhold til det virksomhedsvendte samarbejde - et felt som Aalborg Kommune med den nyligt besluttede virksomhedsstrategi vil styrke.

Jesper Dahlgaard har desuden stor erfaring med at gennemføre reformer og processer i forbindelse med organisatoriske omstillinger og ændringer. Ledelsesmæssigt har Jesper Dahlgaard fokus på gode resultater for både borgere og virksomheder samt trivsel for organisationens ansatte.

Jesper Dahlgaard er gift og har to små piger, og Aalborg Kommune byder ham velkommen til det ny job med en recpetion D fredag den 15. august.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.