Klitten der forsvandt

Poul vil anmelde kommunaldirektør til politiet: Der mangler kun én ting

En politianmeldelse er lige på trapperne

Poul Jakobsen fra Skagen, som her ses stående i billedet, vil politianmelde kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune, Michael Jentsch, efter omfattende sag om hærværket mod klitterne på Sønderstrand i Skagen. Arkivfoto: Henrik Louis

Poul Jakobsen fra Skagen, som her ses stående i billedet, vil politianmelde kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune, Michael Jentsch, efter omfattende sag om hærværket mod klitterne på Sønderstrand i Skagen. Arkivfoto: Henrik Louis

Onsdag kunne NORDJYSKE berette, at den i Skagen kendte ingeniør Poul Jakobsen, havde tænkt sig at politianmelde kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune, Mikael Jentsch, for at handle i ond tro i forbindelse med den verserende hærværkssag på klitterne i Skagen.

Idet anlægsbevillingen - der blev diskuteret som punkt 10 på dagsordenen på onsdagens byrådsmøde - blev godkendt, er der altså nu lagt op til en politianmeldelse. Poul Jakobsen skal bare lige have én ting på plads. En aktindsigt i udbudsmaterialet.

Og aktindsigten bør være til at få fingrene i, mener Poul Jakobsen.

- Det burde ikke være noget problem. Udbuddet er jo offentligt tilgængeligt for enhver, så det kan man ikke nægte mig, fortæller skagboen til NORDJYSKE.

icon

Udbudsmaterialet er groft fejlbehæftet, og når jeg får tildelt aktindsigt i sagen, politianmelder jeg Mikael Jentsch

Poul Jakobsen, ingeniør

Poul Jakobsen mener ikke, kommunen har regnet sig frem til det rette omfang. Han henviser blandt andet til den vurdering, to landinspektører tidligere på året lavede.

Her kom de to landinspektører samstemmende frem, at der formodentlig kun var rykket 250 kubikmeter sand natten til den 26. oktober sidste år. Et tal, som Frederikshavn Kommune melder noget højere.

Tvisten har fået Poul Jakobsen til at true med en politianmeldelse af kommunaldirektør Mikael Jentsch. Sidstnævnte er dog relativt afdæmpet omkring den farehængende trussel.

- Jeg overlader det helt til politiet. Det er op til dem, om de vil foretage sig yderligere i forbindelse med anmeldelsen. Det er jeg helt rolig og tryg ved, skriver Michael Jentsch i et svar til NORDJYSKE.

Parallelt med sagen om bevillingen kører desuden en straffesag mod de to sigtede, der altså mistænkes for at stå bag det omfattende hærværk.

Blandt andet derfor kunne Venstre i Frederikshavn Kommune ikke tiltræde indstillingen om anlægsbevillingen, der som nævnt blev behandlet - og godkendt - onsdag aften på byrådsmødet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden