VM-bold: Følg de danske drenge på storskærm - også på Mæhles hjemmebane

Blandt storskærms-arrangementerne i Vendsyssel er et brag af en komsammen på Joakim Mæhles hjemmebane i Østervrå

Fodbold-VM fløjtes snart i gang, og der er mulighed for at se Danmarks kampe på storskærm en hel del steder. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Fodbold-VM fløjtes snart i gang, og der er mulighed for at se Danmarks kampe på storskærm en hel del steder. Arkivfoto: Claus Søndberg

VENDSYSSEL:VM i Qatar fløjtes i gang søndag 20. november, og der er som bekendt rød/hvidt islæt i ørkenstaten, når de 32 nationer skal i aktion.

Som altid er det jo hyggeligt at se bold i selskab med andre - og er man typen, der gerne vil se kampe sammen med en større flok, hvor der samtidig er fadøls-anlæg i umiddelbar nærhed, så er der også råd for det.

Flere lokale aktører i Vendsyssel har allerede meldt ud, at de viser landsholds-bold på storskærm.

Det største lærred finder man nok på Åstrupvej i Hjørring, når MovieHouse Hjørring inviterer til fodbold i mørket. Biografen viser alle kampe gratis, men man skal alligevel sikre sig billet på forhånd, og der er åbnet op for bestilling nu.

Danmark spiller mod Tunesien 22. november, mod Frankrig 26. november og Australien 30. november i det indledende gruppespil.

På Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring er der foreløbig planlagt ti VM-kampe. <i>Arkivfoto.</i>

På Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring er der foreløbig planlagt ti VM-kampe. Arkivfoto.

På Zwei Grosse Bier Bar i Hjørring går man skridtet videre: Her vises Danmarks kampe samt syv andre, udvalgte opgør i gruppespillet.

- På grund af vejret tør vi ikke holde det udenfor, men vi får tre skærme indenfor - den største på 85 tommer, siger indehaveren af Zwei Grosse i Hjørring, Morten Weinkouff.

Her er der plads til 200 gæster, og man dumper bare ind efter først til storskærms-princippet ...

Hvis man satser på at lave rød/hvid bølge tæt på Vesterhavet, så er der også råd for det: Mellma på Torvet i Løkken viser således også alle de danske kampe.

Også Brønderslev Hallerne melder sig ind i kampen: Her viser man lørdag 26. november kampen mod Frankrig.

Når det gælder Frankrigs-kampen, så finder det helt store storskærms-brag dog sted i Østervrå - landsholds-backen Joakim Mæhles helt egen hjemmebane.

Joakim Mæhle stammer fra Østervrå, hvor der også er storskærms-arrangement. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Joakim Mæhle stammer fra Østervrå, hvor der også er storskærms-arrangement. Arkivfoto: Lars Pauli

Her har Østervrå Handel & Erhvervsforening samt ØVI Fodbold planlagt en komsammen, der begynder klokken 14 i Østervrå Hallen, fremgår det på Facebook.

Alle er velkomne, men der kan maksimalt proppes 600 ind i hallen.

Der kan købes øl, sodavand, slush ice, sandwich, pølser og snacks - der lokkes også med gratis ansigtsmaling oveni klaphatten, og mon ikke det er nok at have rød og hvid på lager ...

Af programmet fremgår det i øvrigt, at man østpå bobler af optimisme, når det gælder de danske drenge:
"Kl. 17.00 Banker vi Frankrig 
Kl. 19.00 Afterparty i hallen
Kl. 23.00 Lukker festen"

Ovenstående liste er langt fra fuldkommen - der er helt sikkert flere, der sætter strøm til både storskærm og fodboldfællesskabet de kommende uger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.