Generalforsamling i Skagen Erhvervsforening

28. februar var der generalforsamling i Skagen Erhvervsforening

Allan Kastor Andersen, formand Skagen Erhvervsforening.

Allan Kastor Andersen, formand Skagen Erhvervsforening.

SKAGEN:Årets generalforsamling blev afholdt hos det lokale værft Danish Yachts, der i januar vandt Vækst- og Vilje-prisen efter at have haft et godt år i 2012, som tredoblede medarbejderstablen.

COO på Danish Yachts Kristoffer Jensen viste rundt og fortalte om virksomheden, og Kristoffer Jensen blev også valgt som ny mand i bestyrelsen.

Bestyrelsen i Skagen Erhvervsforening består nu af: Allan Kastor Andersen, Jacob S. Johnsen, Jens Pedersen, Kristoffer Jensen, Finn Jenne, Ulla Mosich, Thorben Pedersen, Carl Jesper Hermansen, Søren Vinstrup, Leif Fredborg, Peter Kongerslev, Hans Nielsen, Jens Gram, Peter Nielsen, Michael Isaksen, Willy B. Hansen og Michael Ax.

De konstituerer sig om følger: Formand Allan Kastor Andersen, næstformand Jens Pedersen og kasserer Jacob S. Johnsen.

Yderligere vækst

Efter formandens beretning præsenterede erhvervsdirektør Niels Christensen i sit oplæg det analysearbejde, som Erhvervshus Nord er i gang med inden for kommunens fire prioriterede vækstspor: Det maritime, fødevarer, energi og oplevelsesøkonomi. I analyserne har man identificeret de værdikæder, som driver de enkelte spor, og hvilke primære aktører som skaber vækst.

I alle fire vækstspor er der gode muligheder for yderligere vækst, som Erhvervshus Nord vil arbejde målrettet efter i 2013.

Erhvervshus Nord beskæftiger sig med den kommunale erhvervsindsats i Frederikshavn Kommune, og er den samlede driftsenhed for erhvervsforeningerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, som tilsammen har mere end 550 medlemsvirksomheder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.