Sport

Græsk kaos sender Skouboe hjem

Den tidligere landsholdsspiller nåede kun en måned som præsident

Ole Skouboe nåede kun en måned som præsident i græsk fodbold. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Ole Skouboe nåede kun en måned som præsident i græsk fodbold. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

THESSALONIKI:For en måned siden blev den tidligere landsholdsspiller Ole Skouboe præsenteret i den græske klub Aris Saloniki som ny præsident.

Efter en kort men hektisk periode er Skouboe fratrådt, og i skrivende stund er han på vej hjem til Danmark. Det er kaotiske tilstande i græsk fodbold, der har forårsaget Skouboes hurtige exit.

En forudsætning for ansættelsen og for at ejerkredsen ville investere stort i Aris Saloniki, var imidlertid, at klubben fik en plads i den professionelle Football League - den næstbedste række i græsk fodbold - i den kommende sæson.

Siden Skouboes ankomst i Aris for en måneds tid siden, havde klubben forstærket sig med hele syv nye spillere - der dog i kontrakterne havde indføjet en klausul, som gav dem lov til at bryde kontrakten, hvis man mod forventning ikke kom til at optræde i den professionelle Football League.

Aris fik nemlig mod forventning ikke plads i den bedste række, da forbundet besluttede at skære rækken fra 20 til 18 hold fra den ene dag til den anden.

- Det har været en spændende og meget hektisk måned, men jeg kunne godt have undværet oplevelsen med at fortælle spillerne på træningslejren i Serbien, at man skulle rejse hjem i utide, og at alle planer var ændret. Det er en helt uhørt beslutning, det græske fodboldforbund har trukket op af hatten, fortæller Ole Skouboe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst