Græsk kaos sender Skouboe hjem

Den tidligere landsholdsspiller nåede kun en måned som præsident

Søren Olsson
Ole Skouboe nåede kun en måned som præsident i græsk fodbold. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Sport 2. september 2015 06:56 - Opdateret 2. september 2015 07:51

THESSALONIKI: For en måned siden blev den tidligere landsholdsspiller Ole Skouboe præsenteret i den græske klub Aris Saloniki som ny præsident.

Efter en kort men hektisk periode er Skouboe fratrådt, og i skrivende stund er han på vej hjem til Danmark. Det er kaotiske tilstande i græsk fodbold, der har forårsaget Skouboes hurtige exit.

En forudsætning for ansættelsen og for at ejerkredsen ville investere stort i Aris Saloniki, var imidlertid, at klubben fik en plads i den professionelle Football League - den næstbedste række i græsk fodbold - i den kommende sæson.

Siden Skouboes ankomst i Aris for en måneds tid siden, havde klubben forstærket sig med hele syv nye spillere - der dog i kontrakterne havde indføjet en klausul, som gav dem lov til at bryde kontrakten, hvis man mod forventning ikke kom til at optræde i den professionelle Football League.

Aris fik nemlig mod forventning ikke plads i den bedste række, da forbundet besluttede at skære rækken fra 20 til 18 hold fra den ene dag til den anden.

- Det har været en spændende og meget hektisk måned, men jeg kunne godt have undværet oplevelsen med at fortælle spillerne på træningslejren i Serbien, at man skulle rejse hjem i utide, og at alle planer var ændret. Det er en helt uhørt beslutning, det græske fodboldforbund har trukket op af hatten, fortæller Ole Skouboe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...