EMNER

Gramse-cyklist har befamlet flere kvinder

Ung kvinde fik hårdt klap i bagdelen af mand med samme signalement som ”gramse-cyklisten”

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kort over Gullestrupstien.

AALBORG:En 26-årig studerende fik sig torsdag noget af en ubehagelig overraskelse, da hun ved 17-tiden kom gående ad Gullestrupstien i det østlige Aalborg.

- Jeg gik og snakkede i telefon med min mor, da en cyklist kører forbi og slår mig meget hårdt i numsen. Jeg blev selvfølgelig vildt forskrækket, og skreg derfor højt, fortæller den 26-årige til NORDJYSKE.

- Min første tanke var, at det måtte være en jeg kendte, men nej, en ung gut vender sig om og smiler til mig fra cyklen, giver mig thumbs-up og cykler videre.

Grine eller græde

Først da håndaftrykket havde fortaget sig fra den 26-åriges bagdel, og hun fredag morgen læste om en anden kvindelig studerende, som på Gullestrupstien var blevet befølt af en cyklist, meldte den 26-årige det til politiet.

- I situationen vidste jeg ikke om jeg skulle grine eller græde og tænkte, at han måske havde forvekslet mig med en af hans venner. Men da jeg læste artiklen om nogle lignende situationer, hvor kvinderne var blevet forulempet mere end mig, kontaktede jeg politiet, forklarer den 26-årige, som ud fra signalementet gætter på, at der er tale om den samme mand.

Oppe på fire tilfælde

Nordjyllands Politi modtog torsdag en anmeldelse fra en 25-årig kvindelig studerende, som torsdag kl. 15.30 blev passet op af en cyklist på Gullestrupstien. Her blev hun befølt både bagpå og taget på brysterne, mens hun cyklede.

Efterfølgende så den 25-årige studerende den upassende cyklist gentage gerningen overfor yderligere to kvinder på stien.

Medregner man den 26-åriges møde med en lignende mand halvanden time senere, har fire kvinder altså været i kontakt med gramse-cyklisten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst