Guldvinder: - Vi var flyvende

Jeppe Holmberg vandt sit tredje DM-guld i træk - men det første med Aalborg Pirates

Claus Jensen og Søren Olsson
Foto: Claus Søndberg
Aalborg Pirates 24. april 2018 21:21 - Opdateret 25. april 2018 09:45

ISHOCKEY: For langt de fleste spillere fra Aalborg Pirates var det tirsdag aften første gang, de kunne kalde sig DM-guldvindere. Men én mand, 21-årige Jeppe Holmberg, har prøvet det før. Han kom tilbage til barndomsklubben før denne sæson og havde to friske mesterskaber med Esbjerg med i kufferten.

- Det er fantastisk. Jeg er så heldig, at det ikke er første gang, jeg prøver det. Men følelsen bliver ikke ringere, det kan jeg love dig, siger han med et gigantisk smil.

- Det har været en sindssyg finaleserie, hvor vi var oppe 3-0, hvorefter Herning kom tilbage, og det skal de have stor cadeau for, siger Jeppe Holmberg, der følte presset inden tirsdagens kamp i Gigantiums Cool East Arena.

- Vi tog det lidt som kamp syv i dag, for hvis vi tabte igen, så skulle vi til Herning i den afgørende kamp, og det havde været en rigtig svær opgave. Så det var lidt med ryggen mod muren og nerver på.

Jeppe Holmbergs nerver forsvandt dog forholdsvis hurtigt. En 2-0-føring på godt fire minutter fik taget til at lette.

- Vi kom jo fantastisk i gang og var flyvende i den første periode, og det gjorde forskellen i den sidste ende, siger Jeppe Holmberg.

Spillerne fra Aalborg Pirates blev efter kampen hyldet i mere end en time på isen, og senere på natten venter en guldfest på Heidi’s Bier Bar i Jomfru Ane Gade.

- Vi skal i hvert fald have rigtig mange mange øl, griner Jeppe Holmberg, der ikke ville garantere, at han nu barberer sit lange slutspilsskæg af.

- Jeg er åben for forslag.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...