Brandon Reid: Nu er vi den nye magtfaktor

Cheftræner Brandon Reid er stolt af Aalborg Pirates

Søren Olsson
Foto: Claus Søndberg
Aalborg Pirates 25. april 2018 06:00 - Opdateret 25. april 2018 09:45

ISHOCKEY: Han blev selvfølgelig overhældt med champagne, som det sig hør og bør for en cheftræner, der har vundet et mesterskab.

Men den canadiske Pirates-træner Brandon Reid holdt sig en smule i baggrunden, mens piraterne skøjtede rundt, takkede fans og jublede med deres guldhjelme, champagne og store fadøl.

Samtlige Pirates-spillere nævner den karismatiske, men alligevel tilbageholdene træner som den helt primære årsag til, at det nu endelig er lykkedes at stå med mesterskabet efter 37 års titeltørke.

- Det her er spillernes fest, og det handler simpelthen om at kunne stole på hinanden. Det har vi kunnet gøre i den her klub hele sæsonen. Jeg har kunnet stole på spillerne, og de har kunnet stole på mig. Det er fantastisk at være med til at slutte den forbandelse, som så mange har snakket om i Aalborg. Nu er vi den nye magtfaktor, nu er det os, de andre skal passe på i de kommende år, siger Brandon Reid.

Rygterne om en eventuel føler fra tysk ishockey og Krefeld Penguins vil han ikke forholde sig til.

- Der vil altid være rygter i sport, og især når man har klaret sig godt. Jeg har en kontrakt i Aalborg, og vi er allerede begyndt arbejdet frem imod den kommende sæson, siger Brandon Reid, der sammen med assistenttræner Ronny Larsen allerede har fået papir på 14-15 af de spillere, der var på isen tirsdag aften.

Han kom til klubben inden sæsonen 2016-2017 og har været med til at rykke meget i aalborgensisk ishockey.

- Igen så handler det om det her med, at vi skal kunne stole på hinanden. Det er gået hurtigt, måske også hurtigere end jeg troede, men det er fortjent. For vi har været det bedste hold, siger han.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...