Hele Verden til kaffe og kage

International kulturdag finder sted i Maskinhallen lørdag den 8. oktober

Der er kulturdag i Maskinhallen den 8. oktober.Privatfoto
Frederikshavn 14. september 2016 11:52

FREDERIKSHAVN: Over 1000 mennesker mødte frem, da integrationsrådet i Frederikshavn Kommune sidste år holdt international kulturdag i Maskinhallen. Så beslutningen om at gentage succesen var nem at træffe. Dette års arrangement holdes lørdag den 8. oktober kl. 10-15 i Maskinhallen i Frederikshavn og åbnes af borgmester Birgit Hansen (S).

- Idéen med kulturdagen er at vise hinandens kultur og skikke frem, samt at have en hyggelig dag sammen. Der er så mange spændende nationaliteter i vores kommune, fortæller Azam Stavad, der sammen med Melissa Pedersen er initiativtager til Hele Verden i Frederikshavn Kommune.

Kulturdagen byder på dans og musik fra Syrien, Strandby, Kurdistan, Iran, Sydamerika og Eritrea. I år har arrangørerne valgt kaffe og te som tema. Så der vil være en række boder, hvor man kan følge tilberedelsen af kaffe eller te fra fjerne egne og bagefter smage en kop.

FfI stiller igen i år op på Bankpladsen med international fodbold, hvor alle kan være med.

Kulturdagen er et åbent arrangement, hvor alle interesserede kan byde ind med en aktivitet.

En række foreninger og organisationer har sagt ja tak. Det gælder Venligboerne, FfI, Metodistkirken i Strandby, AOF Aftenskolen og Sprogskolen, Frederikshavn Multietniske Forening, Frederikshavn Bibliotek, Frederikshavn Svømmehal samt kommunens Projekt- og integrationsafdeling.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...