Aalborg

Her er Aalborgs bedste takeaway

Ifølge takeaway portalen Hungry.dk er årets lokale takeaway sted Shan Kou

Vi prøver at gøre vores bedste, siger indehaver Chunwei Xu, der kan smykke sig med yderligere en titel. Privatfoto

Vi prøver at gøre vores bedste, siger indehaver Chunwei Xu, der kan smykke sig med yderligere en titel. Privatfoto

AALBORG:Når det kommer til popularitet, kvalitet og leveringstid er Restaurant Shan Kou på Strandvejen 6 Aalborgs bedste takeaway sted.

I hvert fald ifølge takeaway portalen Hungry.dk, der har kåret årets lokale takeaway sted på baggrund af data trukket ud fra alle Hungry-restauranter i området.

Og her rangerer Aalborg-kunderne Restaurant Shan Kou som den absolutte topscorer, når det kommer til måltidernes kvalitet og en leveringstid, der både er hurtig og indfrier de løfter, restauranten har givet.

- Vi har sammenholdt data fra kundernes feedback med de oplysninger, vi har i databasen i øvrigt, og det giver os et klart billede af, hvilken restaurant der er mest populær, siger Rune Risom, der er direktør i Hungry.dk.

Også bedst til sushi

Hos Restaurant Shan Kou er indehaver Chunwei Xu stolt af kåringen. Han mener selv, at kvalitet og hurtig levering er forklaringen på Aalborg-kundernes anerkendelse:

- Kunderne ønsker os tillykke og kommenterer på hæderen, efter at det er kommet til at stå på Hungrys hjemmeside, at vi er kåret til bedste takeaway, siger Chunwei Xu.

Og ikke nok med at Shan Kou er byens bedste takeaway restaurant. Kunderne har også kåret Shan Kou til Aalborgs bedste sushi takeaway.

- Vi synes selv at vi gør et godt stykke arbejde og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er der jo også andre der gør. Så derfor bliver man ekstra glad, når man sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på det man går og laver.

På de to næste pladser fulgte Nanking Take Away & Diner ved Haj Yang Yu og Sara’s Pizza & Grill ved Nikolay Georgiev.

Hungry.dk har 1100 restauranter i Danmark samlet online og havde i 2015 en madomsætning på 100 millioner kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.