Hessellund fastansat som centerleder

Johan Hessellund skal føre Skagen Kultur- og Fritidscenter ind i fremtiden

Johan Hessellund bliver fastansat som leder af Skagen Kultur- og Fritidscenter. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Pressefotograf Kim Dahl Hansen</i>

Johan Hessellund bliver fastansat som leder af Skagen Kultur- og Fritidscenter. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Pressefotograf Kim Dahl Hansen

SKAGEN:Den nye bestyrelse i Skagen Kultur- og Fritidscenter har som sin første opgave gennemført en ansættelsesproces med stillingsopslag og jobsamtaler med 4 ud af 10 ansøgere.

Bestyrelsen valgte enstemmigt Johan Hessellund som den kommende centerleder.

Johan Hessellund har været ansat midlertidigt som daglig leder i perioden den 1. april 2012 – 31. december 2012 med den særlige opgave at omlægge centrets økonomi, færdiggøre et varmeprojekt og samarbejde med kommunen om udarbejdelse af nye vedtægter, ny driftsaftale, m.m.

I en pressemeddelelse skriver bestyrelsen:

- Bestyrelsen har været meget tilfreds med Johan Hessellunds varetagelse af denne opgave, og er af den opfattelse, at stillingen som centerleder nu er stærkt og driftssikkert besat. Bestyrelsen ser positivt på centrets fremtid, hvor centerlederens opgaver ikke kun er at trimme og effektivisere driften, men i høj grad også at tiltrække nye kunder og skabe flere indtægter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.