Kaj og Andreas musikalske makker rejser nordpå: Har fået job i Hjørring

Ole Kibsgaard skal være kapelmester ved ny revy

I mange år var Ole Kibsgaard fast musikalsk makker til børnefigurerne Kaj og Andrea. Men nu har han fået det musikalske ansvar for Vendsyssels helt nye revy, der får premiere til marts næste år. <i>PR-foto</i>

I mange år var Ole Kibsgaard fast musikalsk makker til børnefigurerne Kaj og Andrea. Men nu har han fået det musikalske ansvar for Vendsyssels helt nye revy, der får premiere til marts næste år. PR-foto

Han har spillet med en lang række af danske og internationale musikstjerner - han har i 14 år været musiker i ikoniske Shu-Bi-Dua - og så har han i cirka lige så lang tid været fast makker til de populære børnefigurer, "Kaj og Andrea".

Ole Kibsgaard er med andre ord et særdeles kendt ansigt blandt både unge og gamle i Danmark - og nu har han så fået job i Hjørring.

I en pressemeddelelse oplyses det, at Ole Kibsgaard er hyret som kapelmester til "Vendsyssel Revyen 2024". Her kommer han til at stå i spidsen for et fire-personers orkester.

- Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye kapelmester, lyder det blandt andet i en pressemeddelelse fra revyens initiativtager og kunstneriske leder, Benjamin Lannerö.

Ole Kibsgaard bliver kapelmester for den første udgave af "Vendsyssel Revyen". <i>PR-foto</i>

Ole Kibsgaard bliver kapelmester for den første udgave af "Vendsyssel Revyen". PR-foto

Vendsyssel Revyen er en helt ny professionel revy, der afvikles for første gang fra 13. marts 2024 på Vendelbohus i Hjørring.

Hidtil har det ellers været sådan, at den landskendte "Hjørring Revyen", der hører hjemme på Vendsyssel Teater, har haft monopol på at lave professionel revy i Hjørring. Men sådan bliver det altså ikke ved med at være. Det blev afsløret i juni, da planerne for Vendsyssel Revyen blev fremlagt på et pressemøde.

Revyens instruktør er i øvrigt Michel Castenholt - mens holdet af skuespillere består af Jesper Lundgaard, Sara Gadborg, Marie Louise Hansen og Benjamin Lannerö.

Man kan på www.vinter-revy.dk læse mere om revyen Vendsyssel Revyen. Som nævnt har den premiere 13. marts - og der spilles derefter frem til og med 23. marts 2024.

Om Ole Kibsgaard

Ole Kibsgaard er født 9. februar 1966

Han var fra 1997 til 2009 med i børneprogrammet "Kaj & Andrea", hvor han optrådte som hyggeonkel og akkompagnerede dukkerenes sange.

Shu-Bi-Dua havde fra 1997 Ole Kibsgaard som guitarist - og engagementet varede til gruppen i 2011 blev opløst.

Han har spillet og arbejdet sammen med en lang række af danske og internationale musiknavne. Blandt andre Kaya Brüel, Nabiha, Aqua, Brødrene Olsen, Sissel Kyrkjebø, Infernal, Michael Learns To Rock og DR Underholdningsorkestret.

Ole Kibsgaard har desuden gennem de seneste mange år været været og kapelmester på diverse musikprogrammer hos DR1, TV 2 og TV 2 Charlie.

Han driver studiet "Workmen's Hut", der producerer musik, reklamer og filmmusik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk