Hobro IK

Hobro kom fra Haderslev med point

Det endte i en pointdeling, da Hobro spillede 1-1 mod SønderjyskE

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

HADERSLEV:Hobro undgik det tredje nederlag på stribe, da de lørdag eftermiddag var på besøg i Haderslev, hvor et fysisk stærkt SønderjyskE-hold ventede. Slutresultatet blev 1-1, og Hobro blev igen blev udstillet på de defensive dødbolde trods en ellers fin defensiv indsats.

Efter 23 minutters spil kom SønderjyskE rigtig tæt på at tage føringen, da Christian Greko Jacobsen fik et skud på mål inde i feltet, men Jesper Rask fik pareret til hjørnespark.

Hjørnesparket blev ikke clearet ordentligt af Hobro-forsvaret, og bolden endte hos Stefan Gartenmann, som prøvede lykken med et saksespark, der endte inde i netmaskerne. Stillingen blev dermed 1-0 til hjemmeholdet på en drømmescoring.

Hobro skulle da også få en chance i første halvleg, da Emmanuel Sabbi fremtvang et frispark på kanten af feltet efter 38. Pål Alexander Kirkevold tog sig af frisparket, men nordmanden bragede bolden over mål.

Emmanuel Sabbi var på spil igen efter 42 minutter, da en nedfaldsbold faldt ned foran ham, og han prøvede med en helflugter. Han fik godt træf på skuddet, men Sebastian Mielitz fandt en flot redning frem. Dermed gik de to hold til pause med en smal føring til hjemmeholdet.

Efter pausen kom Hobro ud som lyn og torden og fik hurtigt udlignet. Pål Alexander Kirkevold sendte Mathias Haarup afsted, der fik sendt et indlæg ind i panden på Emmanuel Sabbi, der nåede op på sin fjerde sæsonscoring. Stillingen var dermed 1-1.

I 58. minut var Søren Frederiksen igen på spil for hjemmeholdet med en stor dobbeltchance. Først fik han sendt et hovedstød på overliggeren, hvorefter han opsnappede returen og afsluttede lige på Jesper Rask. Tæt på en ny føring til SønderjyskE.

En indtil videre underholdende anden halvleg fortsatte i samme spor. Efter 60 minutter fik Pål Alexander Kirkevold en hovedstødschance fra en spids vinkel, med bolden fløj lige forbi mål.

Efter 63 minutter fik Hobro endnu en chance, da Vito Hammershøy-Mistrati prøvede med et svært spark, men Sebastian Mielitz fandt en god redning frem.

Efter 67 minutter, så det igen shaky ud efter et hjørnespark i Hobros felt. To gange blev bolden reddet inde på stregen af Hobro-spillerne og i tredje omgang fik SønderjyskE afsluttet på stolpen, hvorefter bolden blev endelig blev clearet.

Kampen endte 1-1 i en pointdeling, og Hobro kom endelig på mål- og pointtavlen igen efter to nederlag i træk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.