Hobro IK

Kuhn: Spillerne knoklede for holdet

Allan Kuhn er ganske tilfreds med at komme fra Haderslev med point

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Hobro fik et vigtigt point i banken, da de fik et 1-1 resultat med fra Haderslev i en svær udebanekamp mod SønderjyskE. Cheftræner Allan Kuhn var tilfreds med resultatet, men det, der imponerede ham mest, var den attitude hans spillere havde lagt for dagen.

- Det vigtigste for mig er at se, at spillerne virkelig knokler. For eksempel redder Vito (Hammershøy-Mistrati, red.) bolden tre gange inde på stregen. Så viser man virkelig, at man gerne vil noget for sit hold, siger han.

Et af Hobros store problemer i denne sæson har været de defensive dødbolde. I alt er 11 ud af 18 scoringer imod Hobro faldet på dødbolde, og i dag var ingen undtagelse, da Stefan Gartenmann satte en bold i kassen på et saksespark efter et hjørnespark. Allan Kuhn så dog klare forbedringer i defensiven.

- Der var faktisk offside på målet, så det var ærgerligt dommeren ikke fik det med. Vi havde ændret til at spille med en blanding af zone- og mandsopdækning, i stedet for kun at spille med zoneopdækning, og det synes jeg faktisk fungerede fint, siger han.

- Selvfølgelig havde vi også nogle marginaler på vores side i nogle af dødboldssituationer, men til gengæld gav vi igen med et farligt langt indkast i deres ende, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.