Hobro IK

Kuhn: Spillerne knoklede for holdet

Allan Kuhn er ganske tilfreds med at komme fra Haderslev med point

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Hobro fik et vigtigt point i banken, da de fik et 1-1 resultat med fra Haderslev i en svær udebanekamp mod SønderjyskE. Cheftræner Allan Kuhn var tilfreds med resultatet, men det, der imponerede ham mest, var den attitude hans spillere havde lagt for dagen.

- Det vigtigste for mig er at se, at spillerne virkelig knokler. For eksempel redder Vito (Hammershøy-Mistrati, red.) bolden tre gange inde på stregen. Så viser man virkelig, at man gerne vil noget for sit hold, siger han.

Et af Hobros store problemer i denne sæson har været de defensive dødbolde. I alt er 11 ud af 18 scoringer imod Hobro faldet på dødbolde, og i dag var ingen undtagelse, da Stefan Gartenmann satte en bold i kassen på et saksespark efter et hjørnespark. Allan Kuhn så dog klare forbedringer i defensiven.

- Der var faktisk offside på målet, så det var ærgerligt dommeren ikke fik det med. Vi havde ændret til at spille med en blanding af zone- og mandsopdækning, i stedet for kun at spille med zoneopdækning, og det synes jeg faktisk fungerede fint, siger han.

- Selvfølgelig havde vi også nogle marginaler på vores side i nogle af dødboldssituationer, men til gengæld gav vi igen med et farligt langt indkast i deres ende, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst