- Ingen kan tage vores point fra os

Hobros sportschef er tilfreds med andenpladsen, men glæder sig mest over pointhøst

Sportschef i Hobro, Jens Hammer Sørensen, er en meget tilfreds mand i øjeblikket.Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Sportschef i Hobro, Jens Hammer Sørensen, er en meget tilfreds mand i øjeblikket.Foto: Lars Pauli Lars Pauli

FREDERICIA:Der var glæde og jubel i Hobro-lejren fredag aften efter udesejren på 1-0 over FC Fredericia. Med sejren krøb Hobro fra fjerde- til andenpladsen i 1. division, og det må siges at være noget af en overraskelse efter ni kampe.

- Hvis du havde spurgt mig inden sæsonen, havde jeg nok ikke turdet tro på det, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, om holdets foreløbige præstation i den næstbedste række i Danmark.

Tæt række i år

Der er dog ingen fare for, at den flotte placering stiger hobroenserne til hovedet.

- Jeg hæfter mig mest ved de point, vi har fået indtil videre. Det er en meget tæt række i år, og hvis vi taber næste kamp, så ryger vi flere pladser ned igen. Men vores 16 point i ni kampe, dem er der ingen, der kan tage fra os, siger sportschefen.

Slog fuldtidsproffer

I fredagens kamp stod Hobro over for FC Fredericia, der er fyldt med fuldtidsprofessionelle spillere. Noget man langt fra kan sige om Hobro-spillerne, der alle kom direkte fra arbejdet inden fredagens kamp.

- Det gør mig stolt, når vi kan slå sådan et hold, fordi det viser, at vi kan være med. De kan nok for alvor først drage fordel af at være fuldtidsprofessionelle, når vi når længere hen på sæsonen, siger Jens Hammer Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.