Intens kultur i skoven

Natur og kultur spillede fint sammen til midsommerfest på Knøsen

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Claus Søndberg

DRONNINGLUND:Det var ikke ”I skovens dybe stille ro” - og så alligevel, da der fredag aften på årets længste dag var midsommerfest på Knøsen, Vendsyssels højeste punkt, som ligger ude i Dronninglund Storskov.

Her kunne folk opleve nogle sælsomme kulturelle indslag - som at høre udefinerbare lyde fra træerne på vej op til Knøsen, og at opleve musik og nærmest teater ude i skoven.

Selv om der var mange mennesker, foregik det i en stemningsfyldt ro, der passede godt til omgivelserne - på den måde blev der skabt harmoni mellem kultur og natur.

Midsommerfesten afløser Kulturfestivalen, som de seneste år er blevet holdt i Gingebygningen i Brønderslev.

Det sker både af økonomiske årsager, og fordi arrangørerne gerne vil lave noget andre steder i kommunen.

Det er første gang, der holdes Midsommerfest på Knøsen.

Den arrangeres af Kultursamvirke Brønderslev i samarbejde med Kulturelt Samvirke Dronninglund.

Knøsen ligger 136 meter over havet og er dermed Vendsyssels højeste punkt. Den ligger i Dronninglund Storskov tæt på en anden høj, der hedder Knaghøj.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.