Jammerbugt på karrieremesse

Kommunen vil gerne fortælle om de spændende muligheder, der er for at gøre karriere i Jammerbugt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Jammerbugt Kommune, Vækst Jammerbugt, Teknik- og Miljøforvaltningen og konsulentvirksomheden Mysupply fra Aabybro er sammen om en stand tirsdag 3. marts på Karrieremessen i Gigantium i Aalborg.

Mysupply er et godt eksempel på vækst i Jammerbugten, og virksomheden er én af landets førende konsulentvirksomheder med produkter inden for e-handel. Virksomheden har medvirket i udviklingen af den elektroniske faktura og deltager på messen for at eksponere virksomheden overfor et interessant rekrutteringssegment og eventuelt finde kandidater til firmaet.

Deltagelse på messen er således en god mulighed for virksomhederne i bl.a. Jammerbugt-området at finde højtuddannede kandidater. Derfor er det også vigtigt at støtte op om samarbejdet med Aalborg Universitet og gøre opmærksom på, at der er virksomheder i området, som har brug for kandidater fra universitetet.

- Vi er på udkig efter de højtuddannedes kompetencer og netop derfor er vi med på Karrieremessen. Det er en unik mulighed for at profilere os direkte over for en meget relevant målgruppe, siger Maria Marnow fra salgs- og marketingskonsulent i Mysupply.

På messen markedsføres Jammerbugt Kommune overordnet og historien om Jammerbugt som et spændende sted at arbejde, hvor der er brug for mange forskellige kandidater.

- Vi har fokus på, at kommunen er en attraktiv og spændende arbejdsplads med mange forskellige arbejdsområder, og på Karrieremessen kan de studerende møde vores kommune, og snakke med forskellige repræsentanter, siger borgmester Mogens Gade.

Vækst Jammerbugt er med på standen for at præsentere Jammerbugten som et geografisk område, hvor der er brug for veluddannede medarbejdere.

- Vi er også med på messen for at indbyde studerende til semesterprojekter og fortælle de studerende om iværksætteri. Jammerbugt Kommune er kendt for at have en stærk iværksætterkultur, siger erhvervskonsulent Søren Westergaard.AA

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.