Badekar: Vand skal kunne løbe væk - nu arbejdes der på en anden løsning

Sejlet over scenen på torvet i Brovst fungerede som badekar

Sådan så det ud, da sneen begyndte at smelte. Det resulterede i store mængder vand, der ikke kunne løbe væk fra sejlet.

Sådan så det ud, da sneen begyndte at smelte. Det resulterede i store mængder vand, der ikke kunne løbe væk fra sejlet.

Jernbanetorvet i Brovst har i løbet af 2021 gennemgået lidt af en forvandling, og stedet har også været centrum for flere begivenheder, efter det blev indviet i juni måned. Scenen har været flittigt brugt. Men regn og sne har vist sig at skabe nogle udfordringer for netop scenen. Sejlet, der hænger henover, er konstrueret på en måde, så vandet ikke kan løbe væk. Og efter snefaldet i begyndelsen af måneden var det nærmest et fyldt badekar, der hængte over scenen.

- Leverandørerne kan godt se, at det ikke fungerer, og derfor får vi det lavet, så det fremadrettet bliver funktionelt, siger Bo Kølby Nielsen fra Expert i Brovst, og fortsætter:

- Der er noget galt med konstruktionen, for vand skal kunne løbe væk. Derfor er vi ved at få afmonteret sejlet, men inden da var det for farligt at færdes nedenunder, så vi satte afspærring op, forklarer han.

Bo Kølby Nielsen forventer, at sejlet atter kommer op igen hen på foråret, så scenen er klar til udeaktiviteterne hen over sommeren.

- Planen er, at det kun skal være oppe i de perioder, hvor scenen skal bruges, siger han.

Det er HedeDanmark, der stod for hele projektet med at omdanne Jernbanetorvet og Jernbanegade. Bygherren er Jammerbugt Kommune og hele projektet løb op i 2,1 millioner kroner.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.